logo

Rejselysten overmontør til projekter i Norge og Danmark

Der er fuld smæk på udviklingen af vores norske marked. Vi har flere store og spændende projekter i Norge og mangler en fagligt dygtig montør, der elsker at rejse og kan lede et team af erfarne montører.

Som overmontør hos Aquagain vil du kunne stå i spidsen for at montere anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Du engagerer dig i vores projekter og tager ansvar for, at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet. Du får egen montørbil, nødvendig elektronisk isenkram og er montageansvarlig for dit team på sitet med reference til den ansvarshavende projektleder.

Aquagain fremstiller primært anlæg i rustfrit stål. Derfor er det en fordel, at du har en relevant smedefaglig baggrund. Til gengæld tilbyder vi, at du som overmontør hos Aquagain altid har en ansvarshavende projektleder og et stærkt hold i ryggen; Du bliver en del af en flåde på 8 selvkørende montørteams og 3 serviceteams, vi har egen designafdeling, produktion og projektledere, der har et tæt samarbejde med dig og dit team gennem hele projektet.

Derudover vil vi også gerne love dig, at din hverdag bliver alsidig og fleksibel med en stor berøringsflade. Din arbejdsdag styres i stor udstrækning af dine tidsterminer, samt vores kunder, deres behov og ønsker, men i lige så høj grad af dig. Hos Aquagain er fleksibilitet og frihed til at planlægge sin egen arbejdsdag en tillidssag. Vi stoler på vores medarbejdere og kigger dem ikke over skulderen. Du har meget stor indflydelse på udformningen af dit arbejde og din arbejdsdag - både indhold og form.

Arbejder du, som montør, på et projekt flere timers kørsel fra hovedkontoret, bor du oftest ude fra mandag til torsdag og har værkstedsdag fredag, hvor du gør bilen klar til næste uge. Arbejder du på et projekt i Norge, er du - alt efter aftale - i Norge 10 dage af gangen.

Og så kan du se frem til at blive en del af en ambitiøs, rummelig virksomhed, hvor vi taler om beslutningerne. Du får imødekommende og hjælpsomme kolleger i en uhøjtidelig omgangstone. Altså tilbyder vi en alsidig og fleksibel arbejdsdag med stor indflydelse i et spændende job. Som en rummelig virksomhed er det vigtigt for os, at du som person er både fordomsfri og imødekommende overfor såvel kolleger som kunder. Vi ser mangfoldighed som en styrke og vi håber, at du vil søge jobbet uanset etnicitet, køn, alder eller eventuelle handicaps.


Lyder det som dit drømmejob eller er du i tvivl om du har alle kvalifikationerne?

Er vi som skabt for hinanden? Så send din ansøgning og CV til Steffen Dam på sd@aquagain.dk snarest muligt og skriv ”Overmontør” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden kan du kontakte Steffen på mail eller telefon 4099 5543.

Er det dit drømmejob, men du er ikke sikker på, at du imødekommer alle vores krav, så søg alligevel; Hos Aquagain er der nemlig rigtig god plads til at vokse og udvikle sig.


Ansættelse hurtigst muligt.


Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Om Aquagain – en sikker leverandør

Aquagain er en professionel og anerkendt producent, der siden 1956 har leveret effektive og miljørigtige løsninger inden for spildevand og slam, drikkevand og biogas.

Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør. Aquagain leverer industrielt smedearbejde i aluminium, sort stål, rustfrit stål og fiberkomposit og udvikler og producerer unikke kundetilpasssede løsninger og serieproduktioner.

Vores kunder er kommunale- og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, funktionalitet og driftssikkerhed samt service.

Læs mere om Aquagain

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet