logo
Døgnkursus 2
Døgnkursus 1

Aquagain på STF's Døgnkurs i Kolding: Bærekraftig avløpsbehandling i fokus

Forrige helg deltok Aqugain stolt på STF's Døgnkurs i Kolding, hvor vi hadde muligheten til å dele vår kunnskap om bærekraftig avløpsbehandling. Vår stand fungerte som et møtepunkt for engasjerte deltakere, og vi er takknemlige for de mange inspirerende samtalene vi hadde med dere alle.

Vi vil gjerne takke Peter Grønbjerg, vår samarbeidspartner fra PyroDry, for hans engasjerende presentasjon som trakk til seg et stort og oppmerksomt publikum. Peter gikk grundig inn i de nyeste utviklingene innen bærekraftig avløpsbehandling og demonstrerte pyrolyse som en svært effektiv metode for å omdanne avløpsslam til verdifulle ressurser.

Deltakernes engasjement og nysgjerrighet var oppmuntrende, og det er tydelig at det er stor interesse for bærekraftige løsninger innen avløpsbehandling. Sammen jobber vi mot en grønnere fremtid!

Takk til alle som besøkte vår stand og deltok på Peter Grønbjergs presentasjon. Interessen og støtten deres motiverer oss til å fortsette vårt arbeid med innovative og bærekraftige metoder for avløpsbehandling.

Følg med hos Aqugain for mer informasjon og oppdateringer om våre innsats for å forbedre miljøet og skape en bærekraftig fremtid.

Vær i forkant – motta nyhetsbrev

- og få ca 1 nyhetsbrev i måneden fylt med kunnskap og erfaring fra bransjen som kan utgjøre en forskjell for deg.

Takk for at du meldte deg på

Nyhetsbrev

Vil du vite mer om PyroDry

- Ring oss så hjelper vi gjerne

OOPS! Vent litt...

Ønsker du GRATIS kunnskap som kan være viktig for deg og din bedrift? Meld deg på nyhetsbrevet, som er sprudlende av våre erfaringer og kunnskap om nyheter i bransjen.

Takk for at du meldte deg på

Søg på siden