logo

Aquagains historie

1956
Virksomheden starter i 1956, hvor Karl Skjøth er iværksætter med firmaet Folding Smed.
Karl er en driftig smed og bliver hurtig kendt og anerkendt for levering af dygtigt smedearbejde til landbruget. Samtidig iværksætter Karls hustru Petra et vaskeri. Hun investerer i sin første vaskemaskine og servicerer lokalområdets husstande, samt hjælper til i smedeværkstedet. Efterhånden som familien vokser, får drengebørnene tjanser i værkstedet og vokser op i smedens fodspor og lyden af hammeren på armbolten.

1960’erne
Smedeforretningen vokser. Karl udvikler og fremstiller effektive specialmaskiner til betonindustrien. Og det går stærkt. Successen breder sig og der investeres i flere medarbejdere og flere maskiner. Karl er af ”den gamle skole” og betaler ikke med lånte penge.

1970’erne
Smedeforretningen vokser og tager fat i et nyt forretningsområde. Karl tager del i opførelsen af det lokale rensningsanlæg. Det er en spændende udfordring, som Karl brænder for, fordi der her er tale om udvikling og fremstilling af nye miljørigtige metoder indenfor rensning af spildevand. Ved udgangen af 70’erne tager Karl den vigtige beslutning, at virksomheden vil videreudvikle miljørigtig håndtering af spildevand.

1980’erne
Smedeforretningen vokser til at være kendt over det meste af Danmark. Det ene rensningsanlæg efter det andet bliver projekteret, bygget og serviceret. Nye landvindinger tager form i både teknik og geografi. Flere medarbejdere. Flere maskiner. Flere kunder.

1993
Det er naturligt for Petra og Karls søn og svigerdatter, Aslak og Helle, at overtage smedeforretningen. Aslak går professionelt til opgaverne med nye markedsorienterede metoder og ser også udviklingsmuligheder udenfor landets grænser. Det er her virksomheden får navnet Aquagain. Det er det markedsførende navn, tilført firmaets oprindelse i aktieselskabsnavnet: Aquagain – Folding Smed A/S.

1990’erne
Aquagain vokser med opgaverne i både Danmark og i udlandet. Større og større anlæg projekteres, bygges og serviceres. Professionalismen systematiseres og lever op til alle kundens ønsker og krav.

2006
Aquagain bygger og indvier en ny moderne fabrik. Virksomheden vokser med flere medarbejdere, nye og flere maskiner. Nye teknologier og nye effektive metoder betyder, at der leveres løsninger, produkter og service, der skaber optimal værdi for kunderne.

2000’erne
Aquagain etablerer Aquagain Service, med et specialistteam, der har fokus på servicering af kunder, der efterspørger høj kvalitet i arbejdet med vedligeholdelse, reparationsopgaver, akutte assistancer og generel service + der etableres et salgkontor i Norge.

I dag
Aquagain vokser og leverer vigtig viden og solid erfaring, der skaber værdi for kunden og indfrier kundens forventninger. Aquagain – Folding Smed A/S ejes fortsat af familien Skjøth.

Fremtiden
Aquagain’s Vision, Mission og Værdier har en klar linje til virksomhedens start i 1956, hvor det hele startede med, at gøre sig umage med alt hvad vi arbejder med. Den idé fortsætter vi med at efterleve.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains forretningsområder

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet