logo

Læs Nyheder fra Aquagain

Nyudlært smed får legat

Vi ønsker Andreas Jensen hjerteligt tillykke med, at han pr. 5. juli 2024 kan kalde sig udlært rustfast kleinsmed med et stærkt svendebrev i hånden. Som traditionen byder hos Aquagain, markerer vi begivenheden med en tale og gave fra Mester, Aslak Skjøth. Det har været en stor fornøjelse at have Andreas i lære. Han er både kompetent og ikke mindst en rigtig behagelig person, der er vellidt både internt i Aquagain og ude blandt vores kunder.

Datojul 2024

25-års jubilæum - Vi fejrer Kim Beck

Den 16. juni 1999 startede en ung Kim Beck som smed hos Aquagain. Vi er overordentligt glade for, at han har haft lyst til at blive siden.

Datojun 2024

Vi er klar - vi ses på Årsmødet i dag

Vi stiller med dette stærke hold i dag og glæder os til at snakke med dig. Vi ses i Odense

Datojun 2024

Årsmøde 2024: Skab fremtidens spildevandsløsninger sammen med os

Den 7. juni 2024 er Aquagain til stede på Spildevandsteknisk Forenings årsmøde i Odense, hvor vi deler vores visioner for fremtidens spildevandsteknologi. Med mere end 1000 leverede anlæg og innovative løsninger fortsætter vi med at presse grænserne for, hvad der er muligt inden for spildevandsbehandling.

Datojun 2024

Aquagain fremmer bæredygtig vandbehandling med stort projekt i Bergen

Som en førende aktør inden for miljøvenlige vand- og energiløsninger, har Aquagain netop underskrevet en betydningsfuld kontrakt med Bergen Vann på maskin & prosessentreprisen på Espeland VBA. Denne kontrakt spænder over omfattende arbejder på Espeland vandbehandlingsanlæg, der ligger i hjertet af Bergen kommune. Den betydelige kontraktsum understreger betydningen af dette projekt, der repræsenterer en milepæl for Aquagain.

Datomaj 2024

Koldings kloaknetværk: Fra vision til virkelighed med 2100 Liter/Sekund

Vi har gennem længere tid, i samarbejde med TC Anlæg og Rambøll, bygget ny pumpestation for Blue Kolding, der udvikler, forbedrer og klimasikrer Koldingområdets kloaksystem for at sikre et sundere vandmiljø og en mere bæredygtig fremtid. Projektet omfatter etableringen af en kraftig pumpestation i Kolding Åpark og en tilhørende trykledning til centralrenseanlægget i Agtrup. Med disse tiltag forventes antallet af overløb til Kolding Fjord at reduceres markant, hvilket er afgørende for områdets økosystem.

Datomaj 2024

Nye ansigter i teknisk afdeling

Aquagain løser mere og mere komplekse opgaver og leverer større og større anlæg. Derfor har det været nødvendig med en styrkelse af vores tekniske afdeling – både fagligt og i forhold til bemanding. Vi har derfor budt velkommen til 2 nye ansigter i afdelingen. Det er os en fornøjelse at præsentere Morten Bacher Pedersen og Lukasz Glowacz. Lukasz er ansat som maskiningeniør og sikrer et fagligt løft og forankring. Han vil primært stå for konstruktion, beregning og sikre vores produktudvikling. Vi har en rigtig god følelse i maven med Lukasz, som vores nye kollega – han er virkelig rar og dygtig. Han kommer med en lang erfaring fra karrosseri/lastbilbranchen, men valgte et brancheskifte, da han søger personlig udvikling og er sikker på, at fremtiden ligger i arbejdet med klimaløsninger. Lukasz bor i Toftlund med sin kone og søn på 11 år. Han nyder lange gåture med beaglen Rico, campingture og at rejse ud og opleve nye kulturer. Morten er vores nyeste Tekniske Designer. Vi har drøntravlt og hans hurtige hænder på musen får en flyvende start. Vi er vilde med nørder; Og vi tror ikke Morten bliver fornærmet, hvis vi kalder ham nørd, for han elsker at arbejde med 3D – i så høj grad, at han fortsætter, når han kommer hjem fra arbejde. Nørder er dedikerede medarbejdere, der ikke kan lade være med at fordybe sig i arbejdet og finde nye og kreative løsninger. Morten sidder dog ikke kun med mus og skærm, han bruger hænderne i sit træværksted, hvor han slår hovedet fra og nyder håndværket. Morten bor i Egtved med sin kone og er papfar til 2 store drenge på 17 og 19 år.

Datomaj 2024

Aquagain dykker ned i de nyeste trends på IFAT Munich 2024

Årets IFAT-messe i München er i gang og der masser at fordybe sig i, når det kommer til vand- og spildevandsteknologi. Vi er stolte over at deltage på HUBERs stand (Hal A2 – Stand 351/550) og ser frem til at møde både gamle og nye bekendtskaber til en god snak om bæredygtige løsninger og miljøvenlig innovation. IFAT-messen er det perfekte sted at blive opdateret på emnerne ved dette års IFAT-messe; Klimaresilience, digital transformation og global vandretfærdighed. Vi er klar til at være en del af dialogen og dele vores ekspertise med branchen. Besøg os på HUBERs stand, og lad os sammen udforske fremtidens bæredygtige vand- og energiløsninger.

Datomaj 2024

Aquagain deltager ved Nordjyllands Spildevandforenings Døgnkursus

Vi vil være til stede ved Nordjyllands Spildevandforenings Døgnkursus, der finder sted den 4. og 5. april. Vi glæder os til at tale om de seneste fremskridt og tendenser inden for spildevandssektoren samt et fremragende forum til at udveksle

Datomar 2024

Milepæl på Damhusåen Renseanlæg med Termisk Hydrolyseanlæg (THP)

Et væld af innovation og samarbejde strømmer gennem vores igangværende projekt på Damhusåen Renseanlæg, hvor Aquagain er en central aktør i implementeringen af et termisk hydrolyseanlæg (THP-anlæg) som en del af Biofos' ambitiøse udviklingsplaner.

Datomar 2024

Aquagains norske team udvides med Mathias Hagen Nygaard

Mød vores nye norske projektleder, Mathias Hagen Nygaard, der tilknyttes vores afdeling i Norge. Med ansættelsen af Mathias forstærker vi vores tilstedeværelse i Norge og vores afdelingsleder, på kontoret nær Oslo, Andreas Smedsrud får en ny legekammerat. Mathias, 36 år gammel, er født og opvokset i Oslo og bor stadig i hovedstaden.

Datomar 2024

Havblik og håndværk: Modernisering på Lyø

Vi er glade for at dele en inspirerende fortælling om vores seneste projekt på Lyø – en perle i det sydfynske øhav. Vi leverede smedeentreprisen, som en del af en større indsats for at modernisere det nedslidte rensningsanlæg, der ikke kunne håndtere det stigende antal turister, der besøger øen om sommeren.

Datofeb 2024

Effektiv driftsoptimering hos Ikast Renseanlæg

Vi er virkelig glade for at have hjulpet Ikast Renseanlæg med at forfine driften ved at introducere LINAK aktuatorer. Under ledelse af vores serviceleder, Rune Christiansen, har vi stået i spidsen for projektet og leveret en løsning, der ikke blot løser tekniske udfordringer, men også giver driften et kraftigt løft i effektivitet. Det var tydeligt fra starten, at der var behov for en mere pålidelig og robust løsning til at justere kipperne på procestanken. Derfor anbefalede vi LINAK aktuatorer til at takle udfordringen.

Datojan 2024

Anne-Sofie Qvist Fisker fuldfører uddannelse med topkarakter hos Aquagain

Vi er glade for at dele den fantastiske nyhed om vores dygtige elev, Anne-Sofie Qvist Fisker, der nu kan kalde sig teknisk designer med stolthed. Anne-Sofie har netop fuldendt sin uddannelse og læretid hos os med karakteren 12 i sin afsluttende prøve.

Datojan 2024

Aquagains designafdeling tilfører faglige muskler

Designafdelingen styrkes med tilføjelsen af Nermin Aljic! Den 29-årige maskiningeniør fra Esbjerg er kommet godt i gang, og har allerede bidraget positivt, siden han blev ansat den 2. januar 2024. Nermin fuldførte sin uddannelse på Aalborg Universitet i Esbjerg i 2018 og kommer til

Datojan 2024

Glædelig jul fra Aquagain

Glædelig jul fra Aquagain Vi ønsker dig og dine nærmeste en magisk jul fyldt med glæde, kærlighed og bæredygtige øjeblikke. Vi glæder os til 2024, hvor vi, sammen med kunder og samarbejdspartnere, fortsætter med at innovere kraftfulde løsninger til morgendagens udfordringer.

Datodec 2023

1000 elementflats og en slædehund

Aquagain annoncerer stolt opnåelsen af en bemærkelsesværdig milepæl: Produktionen af 1000. elementflats. Denne milepæl markerer et årti med tæt samarbejde og dedikation til kvalitet.

Datodec 2023

Aquagain på STF's Døgnkursus i Kolding: Bæredygtig Spildevandsbehandling i Fokus

Sidste weekend var Aqugain stolte deltagere på STF's Døgnkursus i Kolding, hvor vi havde mulighed for at dele vores viden om bæredygtig spildevandsbehandling. Vores stand var et mødested for engagerede deltagere, og vi er taknemmelige for de mange inspirerende samtaler, vi havde med jer alle.

Datonov 2023

Aquagain henter erfaren tekniker til servicering af biogaskunder

Aquagain har netop ansat Johan Iversen som ny servicetekniker. Johan vil koncentrere sig om vores biogaskunder i tæt samarbejde med vores serviceleder.

Datookt 2023

Opdag Pyrolyse med Aquagain på Døgnkursus

Vi er glade for at meddele, at Aquagain ikke kun deltager som udstiller, men også som oplægsholder på det kommende Spildevandsteknisk Forenings Døgnkursus, der finder sted den 3. og 4. november i Kolding.

Datookt 2023

Hvad kan du med et stykke stål?

Hvad kan du med et stykke stål – det fortæller vores dygtige EUX-lærling, Søren Dybbroe Thews, i kampagnefilmen fra Industriens Uddannelser. Kampagnen fokuserer på smedeuddannelsen og de mange muligheder den giver for en spændende og alsidig karriere. Kender du en ung mand eller kvinde, der kunne finde det spændende at blive smed, så vis dem filmen og lad dem se sig lidt omkring på blivsmed.dk. Og send dem endelig forbi Aquagain – vi tager os godt af vores lærlinge.

Datosep 2023

Vores lærling lyser op i ny kampagnefilm

Jer, der kender os, ved, at vi tager det meget alvorligt at udlære nye dygtige smede. Hvert år tager vi nye lærlinge ind i vores team, og vi har altid mellem 5 og 7 lærlinge under uddannelse, der arbejder hårdt for at mestre smedehåndværket. Derfor var det heller ikke en svær beslutning at sige ja, da Industriens Uddannelser og bureauet MUST henvendte sig til os med muligheden for at deltage i en inspirerende kampagnefilm, der fokuserer på smedeuddannelsen og de fantastiske muligheder, den tilbyder. I kampagnefilmen, der lanceres i nærmeste fremtid, vil I møde vores talentfulde EUX-lærling, Søren Dybbroe Thews, der lyser op i projektet. Søren repræsenterer ikke kun os, men også fremtiden for smedehåndværket. Vi er utroligt stolte af hans engagement og dedikation til at udforske smedehåndværket. Hold øje med lanceringen af den spændende kampagnefilm, der inspirerer og motiverer kommende smede til at forfølge deres drømme og blive en del af vores stærke faglige fællesskab.

Datosep 2023

Indvielse af flot forbehandlingsbygning på Bjergmarken renseanlæg

I maj 2022 startede vi vores montage i den nye forbehandlingsbygning på Bjergmarken renseanlæg i Roskilde. Og det var derfor en stor fornøjelse at deltage ved indvielsen i sidste uge. Aquagain har stået for installeringen af alt procesudstyr samt fabrikation af alle rørsystemer, overdækninger, dæksler, gelænder/trapper, teleskoper og launderrende. Projektet er gennemført med tæt og særlig god dialog iblandt alle involverede, hvor der løbende har været stor fokus på ”den rigtige løsning” for driftspersonalet, samtidig med en høj fremdrift.

Datosep 2023

Aquagain byder Nicolaj E. B. Juhl velkommen til teknisk afdeling

Aquagain byder en ny skikkelse velkommen til vores tekniske team. Nicolaj E. B. Juhl, en lovende produktionsteknolog på 29 år, er nu en del af holdet og tilfører frisk perspektiv til virksomheden. Med en baggrund som industritekniker og senere en uddannelse som produktionsteknolog, er Nicolaj trådt ind i branchen med en ivrig interesse for at lære og vokse. Hans beslutning om at skifte spor fra at være industritekniker til produktionsteknolog vidner om hans målrettede tilgang og ønske om at udvikle sig på området. Selvom Nicolaj endnu ikke har haft lejlighed til at opbygge en dybdegående erfaring som produktionsteknolog, var det hans positive attitude og dedikation, der fangede opmærksomheden hos Aquagains tekniske chef, Martin S. K. Laursen. Selv med begrænset erfaring tror Martin på, at Nicolajs entusiasme og lærevillighed er afgørende for hans fremtidige succes i virksomheden. Nicolajs smittende optimisme og morgenrutine med fitness inden arbejdet, vidner om hans tilgang til hverdagen, og denne samme indstilling forventes at blomstre i hans professionelle arbejde. Selvom Nicolaj har sine rødder i Tarm og tidligere har boet i Aulum, har han nu valgt at slå sig ned i Kolding sammen med sin kæreste Julie. Denne nye begyndelse markerer en spændende fase i hans liv, hvor han med sin position hos Aquagain forventes at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes.

Datoaug 2023

Vi har været til Smukfest

Siden 2017 har Aquagain sendt serviceteknikere på Smukfest - ikke for at feste, høre musik og drikke fadøl, men for at håndtere afledningen fra omtrent 50.000 trængende festivalgæster. Aquagain Service har en serviceaftale med Smukfest og Skanderborg Forsyning om en vagtordning med tilsyn og pasning af festivalens og forsyningens mest belastede pumpestationer. Det siger sig selv, at systemet oplever en høj belastning koncenteret på kort tid og et nedbrud under festivalen skal håndteres hurtigt. Aquagain Service varetager alle alarmer og tilser regelmæssigt pumpestationer under drift for at opretholde en høj driftsikkerhed for Skanderborg Forsyning og ikke mindst alle gæster på Smukfest.

Datoaug 2023

Aquagainløbet - en dejlig søndag

Sæt kryds i kalenderen den 3. september kl. 10, hvor starten går til årets hyggeligste motionsløb; Aquagainløbet. Du kan både gå en hyggelig tur på 4,4 km med familien eller vælge en af løberuterne på 5,5, 11 eller 21,1 km. Men måske vigtigst af alt er børneløbet på 1 km, hvor alle får medalje med hjem - Børneløbet er gratis!

Datoaug 2023

Ferielukket

Fabrik og kontor holder sommerferielukket i uge 30 og 31. Allerede planlagte opgaver gennemføres som aftalt, og vores 24 timers serviceordning er åben gennem hele sommeren ved akut behov, assistancer samt reparationer mv. Vi ønsker alle en dejlig sommer.

Datojul 2023

Ny overmontør ansat efter omrokering i virksomheden

Da vores gode kollega Kurt valgte, at han skulle prøve andet arbejde end her hos os, gav det en tom plads i hans servicevogn. Den plads overtager Daniel Fuglsbjerg, en af vores overmontører gennem mange år.

Datojul 2023

Tusind tak for opmærksomheden

På vegne af Lars, Aslak og hele Aquagain-teamet vil vi gerne takke for den fantastiske opmærksomhed og deltagelse i forbindelse med Lars' 40-års jubilæum. Det var en utrolig glædelig begivenhed, og jeres tilstedeværelse gjorde det til en uforglemmelig dag. Vi er simpelthen så glade for den varme og positive atmosfære, der fyldte festteltet. Jeres venlighed, smil og gode ønsker skabte den perfekte stemning til at fejre Lars' mange års dedikation og bidrag til Aquagain.

Datojun 2023

Forandring og fornyelse i Aquagain Service

Kurt søger nye udfordringer - Leif træder til for uforandret kvalitetsservice Vi har en vigtig opdatering at dele med jer, som vækker følelser af både vemod og taknemmelighed. Efter næsten 40 års tro tjeneste hos os, har Kurt valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker ham alt det bedste på hans kommende eventyr og er oprigtigt glade for hans mangeårige dedikation til vores team.

Datomaj 2023

Vi ses til Årsmøde i Kalundborg

Vi er, som altid, med til Årsmøde og håber at se dig til en spændende snak om hvordan vi kan hjælpe med effektive og miljørigtige løsninger inden for spildevand og slam. I år kan du også høre meget mere om vores samarbejde med PyroDry og den banebrydende pyrolyseløsning, der tegner til at blive en game-changer i forhold til PFAS, mikroplast, medicinrester, pesticider, CO2-emission og ikke mindst branchens udfordringer med bortskaffelse af slam. Og vi har selvfølgelig også spændende udstyr fra HUBER og Jäger med.

Datomaj 2023

Fejring af milepæl; 40-års jubilæum

Vi er begejstrede for at kunne fejre Lars Nielsens utrolige præstation i Aquagain, hvor han har arbejdet i hele 40 år! Det er virkelig noget at fejre! Vi vil gerne understrege, hvor glade vi er for Lars med en sjov og festlig åben hus-fest og håber, at rigtigt mange vil hjælpe os. Så hvis du kender Lars, eller bare har lyst til at sige tillykke, så er du mere end velkommen til at kigge forbi.

Datomaj 2023

Banebrydende samarbejde vil revolutionere spildevandsbranchen i Danmark og Norge!

Vi er meget glade for at kunne afsløre den seneste tilføjelse til Aquagain-teamet; Vi har indgået samarbejdsaftale med PyroDry. En del af Aquagains DNA er et fast fokus på innovation og derfor er det en naturlig forlængelse af vores igangværende forretning, at indgå i et tæt samarbejde med PyroDry om salg, installation og service af et revoluti

Datoapr 2023

Brian Michael Andersen bliver en del af holdet

Vi er glade for at kunne byde vores nye overmontør, Brian Michael Andersen, velkommen til Aquagain-teamet. Brian er bosiddende i Harlev J ved Århus og tiltrådte sin stilling hos os den 20. marts 2023.

Datomar 2023

Ses vi i Aars?

Vi er glade for at fortælle, at vores dygtige kollega Keld Jacobsen vil repræsentere Aquagain på Danske Vandværkers fagmesse den 31. marts i Aars. Keld ser frem til at møde vores nuværende og fremtidige kunder og samarbejdspartnere og dele sin ekspertise inden for hel- og delentrepriser på danske vandværker.

Datomar 2023

Kurt sled sin servicevogn ned

Kurt behøver nærmest ikke nogen præsentation – mange af vores kunder, kender ham i hvert fald, for han har været servicetekniker hos Aquagain Service siden 2006 og har udført et utal af reparationer, vedligehold og service på maskin- og procesudstyr.

Datomar 2023

Aquagain-projektleder forsvarer ph.d.

Charlotte Wilhelmsen, der tiltrådte som projektleder ved Aquagain i november 2022, forsvarer tirsdag den 28. februar 2023 sin ph.d. Charlottes ph.d.-afhandling handler om at udvikle et svampebatteri til at lagre fremtidens vedvarende energi. Ph.d. er en forskeruddannelse med et selvstændigt videnskabeligt projekt, der afsluttes med en ph.d.-afhandling. En ph.d. kvalificerer til, at man på internationalt niveau kan varetage forskning, udvikling og undervisning i både privat og offentligt regi. Charlottes resultater er et proof-of-concept, og er dermed et skridt hen imod en mere bæredygtig fremstilling af materialer til vedvarende energilagring.

Datofeb 2023

Uddannelsesaftaler på plads med 2 unge mænd

I slutningen af 2022 havde vi 2 unge mænd i en uges i praktik og vi var meget tilfredse med deres indstilling og tilgang til de faglige udfordringer, vi stillede dem. Vi er derfor glade for, at de begge valgte at takke ja, da vi tilbød dem en elevstilling.

Datojan 2023

Vi ønsker jer en glædelig jul

Kære kunder, samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset. Aquagain og alle medarbejdere ønsker jer en glædelig jul og håber I kommer godt ind i det nye år, hvor vi ser frem til at arbejde på mange nye spændende projekter sammen med jer. Glædelig jul og godt nytår Aquagain

Datodec 2022

Arbejdsom overmontør

Berejst; Er et for lille ord, hvis vi skal beskrive Harms rejseerfaringer. Den 1. december startede Harm i stillingen som vores nyeste overmontør og vi ved allerede nu, at han vil få en del rejseaktivitet, da vi har brug for ekstra kræfter til vores projekter i Norge.

Datodec 2022

Vidste du, at du har adgang til en gratis og ubegrænset energikilde?

Grundet den aktuelle klima- og energikrise, er behovet for en sikker, miljøvenlig og økonomisk attraktiv energikilde mere aktuel end nogensinde. Kommunalt spildevand er en gratis og nærmest ubegrænset energikilde, der ligger uudnyttet hen; HUBERs varmeveksler RoWin er specielt udviklet til at udnytte denne gratis energikilde.

Datodec 2022

Slambehandling på Færørerne

Aquagain kommer vidt omkring. Vi har netop fået et montørhold hjem fra Færøerne, hvor de har monteret et slambehandlingsanlæg sydøst for Vestmanna omkring 30 minutters kørsel fra Thorshavn. Opgaven består i montage af et nyt slambehandlingsanlæg i samarbejde med Krüger. Aquagain står for montagen af alle maskiner, komponenter og rørsystemer, hvor sidstnævnte også er leveret af Aquagain. Montagen startede i maj og vores montageteam har arbejdet i de smukke omgivelser i to perioder på hver 4 uger. Senest har de tilbragt endnu en uge på anlægget, hvor de har deltaget i opstart og indkøring af anlægget. Anlægget står nu færdig og vi håber at kunde og driftspersonale bliver glade for resultatet i den daglige drift.

Datodec 2022

Charlotte Wilhelmsen ansat som projektleder

Charlotte, der i 2018 blev færdiguddannet civilingeniør i kemiteknik fra Aalborg Universitet i Esbjerg, er pr. 1. november 2022 ansat i en stilling som projektleder hos Aquagain.

Datonov 2022

Effektivisering på 40 tons ristegods hos Damhusåen

Aquagain Service er en selvstændig afdeling hos Aquagain, der leverer et unikt landsdækkende servicekoncept med meget højt kvalificerede fagfolk, der kan løse komplicerede og meget varierende opgaver.

Datookt 2022

Teknisk afdeling vokser med 2 nye produktionsteknologer

Chanett Olsen startede som produktionsteknolog i vores tekniske afdeling den 3. oktober 2022. Kurt Andresen konsoliderer teknisk afdeling med 24 års erfaring som produktionsteknolog.

Datookt 2022

Biodiversitet i egen baghave

Alle tiltag, store som små er vigtige for klimaindsatsen. Naturen er trængt. Se hvordan Aquagain skaber rammer for biodiversitet. Lige bag Aquagains produktionshaller har vi et areal på omtrent 20.000 m2. Tidligere slog vi græsset ugentligt, så det stod pænt. Heldigvis er vores CEO Aslaks datter Rikke naturvejleder og hun lærte os om de fordele, der ville være ved, at give naturen plads.

Datosep 2022

Bæredygtig videreudvikling af populær pladebelufter

Bæredygtighed - Klima - Biodiversitet; Ord, der igen og igen bliver nævnt i den offentlige debat. Ord, vi bliver nødt til at forholde os til. Det er måske lidt en selvfølge i vores branche, at vi går op i netop disse ord. Alligevel er vi bevidste om, at vi ikke kan sidde stille og pudse glorien; Der er mange områder, hvor vi kan forbedre os, vores produkter og indsats. Og det prøver vi på hver dag, med store og små ideer til nye tiltag. Herunder kan du læse om et produkt, der hjælper vores kunder mindske mængden af plastaffald. Og du kan læse om vores bidrag til lidt mere biodiversitet.

Datosep 2022

Byd Martin og Keld velkommen

Der blæser en frisk vind gennem kontoret hos Aquagain i disse dage, da vi har budt velkommen til 2 nye medarbejdere; Martin Noes og Keld Jacobsen er begge tiltrådt deres stillinger i denne uge.

Datosep 2022

Er du Produktionsteknolog / Maskinkonstruktør / Teknisk Designer?

Har du styr på 3D konstruktion i Inventor, så vil vi rigtigt gerne have dig som vores nye legekammerat i vores tekniske afdeling

Datosep 2022

Rejselysten overmontør

Vi søger en overmontør, der kan stå i spidsen for at montere anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Du engagerer dig i vores projekter og tager ansvar for, at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet. Du får egen montørbil, nødvendig elektronisk isenkram og er montageansvarlig for dit team på sitet med reference til den ansvarshavende projektleder.

Datoaug 2022

Ledige stillinger i Danmark og Norge

Vi søger netop nu flere nye kolleger til vores kontor i Danmark og Norge. Har du en teknisk baggrund og viden om spildevandsbranchen, så bør du tage et kig på om en af vores ledige stillinger er dit drømmejob.

Datojul 2022

*Highlight - HUBER WAP/SL Ristegodsvasker

HUBER WAP/SL Ristegodsvaskeren er en meget stærk løsning, som vi har rigtigt gode erfaringer med. HUBER WAP/SL sikrer: Meget rent ristegods pga. højtryksvasken i vasketanken, Udvaskningsydelse på op til 50 % tørhed

Datojun 2022

ÅRSMØDE: Sikke en fornøjelse

Årsmødet på Mariagerfjord renseanlæg blev afviklet i fredags og vi er glade for, at så mange af jer besøgte os. Det var en fornøjelse at få lov til at dele vores viden og erfaringer med jer. Det blev til mange gode samtaler i løbet af dagen - samtaler, som vi håber at kunne fortsætte her i tiden efter. Er du blevet nysgerrig på nogle af vores produkter eller mangler yderligere information, så ring endelig til os eller kig dig omkring på hjemmesiden, hvor du kan finde billeder, datablade osv. på mange af vores produkter.

Datojun 2022

ÅRSMØDE - Vi stiller med det stærkeste hold

Årsmødet den 17. juni på Mariagerfjord Renseanlæg prioriteres højt her hos Aquagain. Nok, er det kun en enkelt dag, men vi kommer med et helt træk med interessant udstyr, der løser udfordringer i branchen og dermed foranlediger fagligt stærke samtaler hen over maskinerne.

Datojun 2022

IFAT: Tak for de mange besøg

Vi takker for de mange besøg på IFAT. Både danske og internationale gæster kom forbi den 1100 m2 store stand og det var en stor fornøjelse, at tale med så fagligt nysgerrige kolleger i branchen. Havde du ikke mulighed for at komme til München og blive inspireret, har vi et udvalg af udstyret med til Årsmødet på Mariagerfjord Renseanlæg den 17. juni – kig gerne forbi.

Datojun 2022

BIOFOS - Lynetten: Klima-positiv effektivisering af biogasproduktion

BIOFOS har på Lynetten Renseanlæg over en længere årrække fornyet og renoveret deres installationer til biogasproduktion. Aquagain – Folding Smed A/S har været med hele vejen på diverse maskinentrepriser, som nu er endeligt afsluttet.

Datomaj 2022

Aquagain på Færøerne

Efter omkring 40 timers færgefart er et af Aquagains montageteams landet på Færøerne. De er på vej til en byggeplads beliggende sydøst for Vestmanna omkring 30 minutters kørsel fra Thorshavn.

Datomaj 2022

Aquagain søger projektleder til kontoret i Norge

Aquagain vokser i Norge etter hvert som ordreinngangen øker. Derfor ser vi etter en prosjektleder, spesielt for det norske markedet, med kontorlokale på Billingstad, Billingstadsletta 25.

Datomaj 2022

Aquagainløbet - 4 september 2022

Løb eller gå en søndagstur den 4. september med Aquagain, Brørup Løbeklub og Spejderne i Nørbølling – vi giver kaffe, te, saft, kage og frugt bagefter. Aquagainløbet er et populært løb for både veltrænede løbere og familier med børn – lige som vi kan lide det.

Datomaj 2022

I kølvandet på 'Alene i vildmarken'

Først og fremmest skal vi skynde os at fortælle, at Aslak er tilbage i topform og det er hans nyrer også. Efter 3 dage på hospitalet blev han udskrevet: Han er rask og har det godt igen. Tak for alle jeres søde beskeder og kommentarer på diverse sociale medier - Aslak og Rikke forsøger at læse så mange af dem som muligt. Og de har fortalt, at det luner som et plaster på såret; De ærgrer sig stadig over at være taget ud, før de selv var klar - og selvfølgelig ville de gerne have vundet.

Datoapr 2022

Vinder Aslak og Rikke?

I dag kan du se FINALEN i 'Alene i vildmarken', hvor vores CEO Aslak og hans datter Rikke er med. Vi er lige så spændte som jer, for vi ved heller ingenting. Men vi kender Aslak og Rikke og vi er ret sikre på, at de løber med sejren; De er nemlig gjort af en helt særlig støbning. Og i Aquagain drager vi hver eneste dag gavn af de evner, som Aslak også har brugt i vildmarken - i Aquagain bygger han ikke fine højisolerede hytter med stengulv og stripperstang,

Datoapr 2022

IFAT: Digitalisering af branchen

Aquagain på IFAT München, 30. maj – 3. juni Besøger du og din virksomhed IFAT messen i München? 260.000m2 og 3305 udstillere - IFAT samler industrien fra hele verden og er den største platform for løsninger til vand-, spildevand-, affald- og råstofhåndtering. På IFAT udstiller førende virksomheder inspiration til fremtidens effektive løsninger.

Datoapr 2022

Stærk produktudvikler til teknisk afdeling

Produktudvikling og CE-godkendelser er nogle af Torben Steffensens kompetencer. Torben (43 år) startede, som produktionsteknolog i Aquagains tekniske afdeling den 1. april 2022. Han har tidligere udviklet produkter til off shore industrien og senest tanke og filtreringsanlæg – kompetencerne er i orden. Det er ikke kun Torbens kompetencer, der sikrede ham jobbet, hans personlighed og humor passer lige ind i afdelingen.

Datoapr 2022

Ny overmontør godt i gang

Kim Rexen hedder Aqugains nyeste overmontør, der startede hos os 1. februar og allerede er godt i gang med en blæserinstallation på et projekt i Assens. Kim er 42 år og har oprindeligt sin baggrund i VVS-branchen, men mange års erfaring som montør i forskellige virksomheder, har rustet ham til jobbet som overmontør hos Aquagain, hvor han har sin gang på projekter inden for vores kerneområder; Spildevand, slam, drikkevand, biogas og industri.

Datomar 2022

Vi udvikler os – hjemmesiden følger med

Det er nok ikke lige alle vores kunder, der tænker over, at den virksomhed, der i dag har betydelige markedsandele og håndterer meget omfattende og komplekse projekter, for omtrent 65 år siden var en enkeltmandsvirksomhed. Iværksætteri, ekspanderen og udvikling er en del af vores rejse og vores DNA.

Datomar 2022

Teknisk afdeling søger nye kræfter

Vi søger en Produktionsteknolog / Maskinkonstruktør / Teknisk Designer til vores tekniske afdeling. Du bliver en del af et dedikeret og engageret team på vores kontor i Brørup, hvor du bidrager til at

Datofeb 2022

Julehilsen fra vores adm. direktør, Aslak

Kære kunder og samarbejdspartnere I ønskes hermed en glædelig jul og et fantastisk nytår. Her hos Aquagain blev 2021 på mange måder et meget spændende, men også samtidig et udfordrende år - forstået på den positive måde. Vi begyndte året med at annoncere, at Aquagain pr. 1 januar 2021, havde indgået samhandelsaftale med HUBER, én af verdens førende og største producenter af highend kvalitetsmaskiner og udstyr inden for spildevandssektoren. Det er en anerkendelse vi alle, her i virksomheden, er meget stolte af, og som har styrket vores position i spildevandssegmentet. På sigt vil det åbne nye muligheder, og vi har i årets løb brugt rigtig mange ressourcer og kræfter på at sætte dette (for os) nye flagskib i søen. Vores salgsorganisation er omlagt således, at vores mangeårige kollega, Tommy B. Nielsen, nu er vores kontaktperson omkring HUBERs produkter. Ligeledes har vi styrket vores serviceteam med øget mandskab, supplerende træning og uddannelse, således teamet er opdateret og klar til udfordringerne.

Datodec 2021

Rørkonstruktion

Lige for tiden fylder denne rørkonstruktion godt i vores ”sorte” værksted. Der er tale om en rørkonstruktion til en kraftig pumpestation til BLUE Kolding, der leveres i samarbejde med TC Anlæg og Rambøll. Rørkonstruktionen udføres af certificerede fagfolk ud fra WPQR (Welding Procedure Qualification Records),

Datonov 2021

EUX hos Aquagain

Hos Aquagain føler vi stort ansvar for at stille lærepladser til rådighed og uddanne dygtige fagfolk. Det betyder også meget for os at give vores medarbejdere mulighed for og plads til at udvikle sig

Datonov 2021

Velkommen til ny projektleder

Kim Jessen hedder seneste tilføjelse til projektkontoret hos Aquagain. Kim sidder i disse dage dybt begravet i manualer og it-systemer; Der er meget at lære når man skal håndtere ledelse af Aquagains store projekter, også selvom man har mange års solid erfaring i bagagen. Kim tiltræder som projektleder hos Aquagain efter mange år i både nationalt og international projektsalg og projektering inden for

Datookt 2021

Vindere fra Årsmødet, 2021

Som 139 andre udstillere deltog Aquagain på Årsmødet hos Biofos på Lynetten i starten af september. Det er ikke bare en udstilling, men nærmere et slags netværksmøde, hvor alle interesserede i Spilde

Datosep 2021

Årsmødet 2021: Mød Aquagains nye norske afdelingsleder

Du bliver ikke skuffet, når du besøger os på vores stand på årsmødet hos Biofos på Lynetten på fredag den 3. september; Vi har lagt os i selen og har en masse spændende udstyr og maskiner med – og ja,

Datosep 2021

Aquagainløbet – Gratis for børn

Løb eller gå en søndagstur med Aquagain, Brørup Løbeklub og Spejderne i Nørbølling – vi giver kaffe, te, saft, kage og frugt bagefter. Aquagainløbet har 5 års jubilæum i år (ja, vi gider ikke tælle c

Datoaug 2021

Forstærkning af teknisk afdeling

Den 1. juli bød vi velkommen til Martin Houmann Noes i vores tekniske afdeling. Pr. 30. juni er Martin nyuddannet produktionsteknolog og selvom stemplet på eksamenspapiret stadig er vådt, har vi nærm

Datojul 2021

Nyudklækket Teknisk Designer

Vores elev i teknisk afdeling, Karsten Lehmberg, har netop forsvaret sin svendeprøve og kom ud med et flot 10-tal. Selvom han selv stilede lidt højere, er vi meget stolte af Karsten og hans ihærdighed

Datojun 2021

Nyt ”legetøj” i produktionen

Hos Aquagain går vi ofte forrest, men vi følger også med, når branchen udvikler sig og kravene stiger. Vi har indkøbt en ny Yangli kantpresse 250 ton x 4200 mm med nyeste styring og værktøjer og ny Y

Datomaj 2021

Slambehandling i Skanderborg

Etableringen af ny slambehandling på Skanderborg renseanlæg er historien om godt samarbejde og respekt for hinandens faglighed. Bygherre har selv koordineret projektet, og hos Aquagain har vi kun

Datoapr 2021

Aquagainprojekt får stor opmærksomhed i Norge

Et ambitiøst projekt i Norge skaber opmærksomhed; Aquagain har hjulpet selskabet MIRA med at etablere nyt kalkbehandlingsanlæg. Kalkslamanlægget får leveret såvel ekstern slam fra andre rensningsanlæ

Datoapr 2021

Aquagain lancerer nyhedsbrev

Inden længe vil I få mulighed for at tilmelde jer et nyhedsbrev fra Aquagain. 65 år i branchen giver en stor mængde opsamlet erfaring og ekspertise og den deler vi gerne ud af. Derfor lancerer vi inde

Datomar 2021

Mød Aquagains nye tekniske chef

Martin Schytte Kronborg Laursen er Aquagains nye tekniske chef. Martin har en uddannelsesmæssig teknisk og praktisk baggrund som maskinsnedker, trætekniker og senere produktionsteknolog Martin har dyb

Datomar 2021

Gilleleje renseanlæg – Det er stort!

Vi arbejder på livet løs på Gilleleje renseanlæg, der er et komplet nyt renseanlæg. Vi nærmer os så småt afslutning på projektet, der startede i november 2019. Aquagain har smedeentreprisen på hele a

Datofeb 2021

Renovering af forklaringstank på Stegholt renseanlæg

Vores elev i teknisk afdeling, Karsten Lehmberg, har netop forsvaret sin svendeprøve og kom ud med et flot 10-tal. Selvom han selv stilede lidt højere, er vi

Datofeb 2021

Glædelig jul og godt nytår

Nu banker juleferien på, men vores døgnservice har åbent alle dage på +45 2323 3368, hvis du har brug for os. Vi glæder os til at tage fat på 2021, der tegner til at blive et spændende år for Aquagain.

Datodec 2020

Forstærkninger til service- og montageteamet

Svend Christensen på 42 år er Aquagains nyeste overmontør. Han har tidligere arbejdet med store drikkevandstanke og kompensatorer. Svend går til ansvaret som overmontør med stort engagement og opgaver

Datodec 2020

Aquagain bliver forhandler og servicepartner | HUBER SE

Fra januar 2021 er Aquagain FORHANDLER og SERVICEPARTNER af HUBER SE produkter i Danmark – noget vi er stolte af. Huber SE udvikler og producere maskiner og udstyr af høj kvalitet til spildevandsbranc

Datodec 2020

Aquagain vil redde liv

Ved et hjertestop, kan du ikke gøre noget forkert, så længe du gør noget; Alt er bedre end ingenting. Ved et hjertestop starter en kamp mod uret og hurtig hjælp er helt afgørende. Aquagain har sikret

Datonov 2020

Meget stor stakitomrører leveret til Fredericia renseanlæg

11 måneder fra opstart til aflevering; Aquagain har netop afsluttet et spændende projekt på Fredericia renseanlæg, hvor vi bl.a. har udskiftet deres stakitomrører. Den nye stakitomrører, produceret

Datookt 2020

Fagligt stærk overmontør søges

Aquagain i søger overmontør til projekter i Danmark og Norge Vi kan ikke løbe meget stærkere og derfor søger vi en fagligt stærk overmontør, der vil engagere sig i vores projekter og tage ansva

Datookt 2020

Hans Jørgen Mikkelsen fejrede 40 år hos Aquagain

Fredag den 25. september fejrede Hans Jørgen Mikkelsen 40-års jubilæum hos Aquagain. Den store fejring blev udfordret af myndighedernes forsamlingsrestriktioner. Men med en masse fleksibilitet, lykked

Datookt 2020

40 års jubilæum hos Aquagain

Det er med meget stor stolthed, at vi den 25. september kan fejre Hans Jørgen Mikkelsens 40 års jubilæum hos Aquagain. Hans Jørgen startede som smed hos Aquagain i 1980. I dag er Hans Jørgen overmont

Datosep 2020

Aquagain Løbet – hver for sig

Det traditionsrige Aquagain Løb er, lige som alt andet, påvirket af situationen omkring COVID-19; Løbet, som vi kender det, er aflyst, da det ikke vil være muligt at overholde de gældende retningslinjer. MEN det vil stadig være muligt at gå/løbe hver for sig. Brørup løbeklub sørger for, at alle ruter er afmærkede. Der er ikke fælles start, men fri adgang til alle afmærked

Datosep 2020

Aquagain ansætter teknisk chef

Jesper Højer er pr. 3. august 2020 ansat som teknisk chef og chef for tegnestuen. Jesper er uddannet maskiningeniør med en bachelor inden for maskinteknik fra Odense Teknikum januar 2000 og har en bag

Datoaug 2020

Søllested renseanlæg afleveret trods COVID-19

Op til sommerferien afsluttede Aquagain 2. etape af ombygningen af Søllested renseanlæg. Gennem hele projektet har der været god kommunikation med bygherre og rådgiver og fortrinligt samarbejdet med

Datoaug 2020

Stort projekt i Norge tæt på afslutning

Aquagain og vores samarbejdspartnere er i skrivende stund godt i gang med indkøringen af Monserud Renseanlæg - et helt nyt og stort rensningsanlæg i Hønefoss tæt på Oslo.Udover en lang række større og

Datojul 2020

10 biogasanlæg i Danmark

I samarbejde med en af landets førende ingeniør- og procesvirksomheder inden for feltet af opgradering af biogasanlæg, har Aquagain netop afsluttet arbejdet på endnu et anlæg. Således har vi nu runde

Datojul 2020

Gammel kending bliver ny overmontør

Michael H. Hansen er ny overmontør hos Aquagain, men helt ny er han ikke; Michael blev nemlig udlært hos os i december, 2000. Vi kender derfor Michaels kvaliteter og faglighed og det gjorde det let at genansætte

Datojun 2020

Hurtig levering af 100 tons flats

Seneste ordre, fra et stort vognmandsfirma på 75 flats til pladsbesparende og stabil transport af betonelementer, bliver leveret hurtig og præcist af Aquagains værksted. Omtrent 100 tons stål er gået

Datojun 2020

Elev i designafdelingen

Mød Karsten, vores elev i afdelingen for design og konstruktion. Han er i gang med sin uddannelse som Teknisk Designer, som han færdiggør i august 2021.

Datojun 2020

Solid erfaring til projektafdelingen

Den 2. juni startede Aquagains nye projektleder; Claus Alsted Larsen, der i 2008 fuldendte sin uddannelse, som teknisk manager offshore på EA Vest, Esbjerg.

Datojun 2020

Aquagain ansætter BS

BS er initialerne for vores nyeste ansættelse i design og konstruktionsafdelingen. Han hedder Bartek Sujak og er uddannet produktionsteknolog fra Erhversakademi Sydvest i 2014.

Datomaj 2020

Aquagain styrker sin organisation i Norge

Det er med stor glæde, at Aquagain kan ønske Geir Kvalheim velkommen i virksomheden. Geir er ansat pr. d. 1. september 2019 som Country Manager for det norske marked.

Datookt 2019

Nyt overfladevandværk til Kalundborg Forsyning | Tissø II

Aquagain har leveret og installeret et komplet vandværk til behandling af overfladevand. Leverancen og installationen har omhandlet alt maskinelt udstyr, diverse procesanlæg samt dertilhørende smedearbejde.

Datoapr 2019

Norge | Nyt afløbsrenseanlæg til Stjørdal Kommune

Aquagain har afleveret et komplet nyt afløbsrenseanlæg (SARA) til Stjørdal Kommune i Norge. Projektet har omfattet alle leverancer og arbejder ift. en omfattende installation af maskiner og udstyr samt el-arbejder og styring heraf, plus et komplet design af hele anlægget. Dette anlæg og projekt, er det største Aquagain til dato har leveret og installeret i Norge. Samarbejdet med såvel bygherre og deres rådgivere har været særdeles tilfredsstilende og meget lærerigt.

Datoapr 2019

BIOFOS | Opførelse af 2 nye rådnetanke

Aquagain har deltaget i opførelsen af 2 nye rådnetanke hos Biofos (Lynetten i København), som er Danmarks største rensningsanlæg. Vores entreprise har omfattet det komplette smedearbejde og maskinleverancer samt installation heraf. Dvs. omrører/mixere i tankene, vekslere og pumper, ventiler samt lignende udstyr. Omrører/mixere er leveret af vores faste samarbejdspartner Hermann Träxler Gmbh, hvor Aquagain er eneforhandler heraf i bl.a. Danmark og Norge.

Datoapr 2019

”State of the art” dæksler | Kvæsthusmolen, København

Aquagain har designet, konstrueret, monteret og installeret 10 rustfrie dæksler til Kvæsthusprojektet i København. Dækslerne er i samarbejde med kunden og dennes rådgivere, designet til netop dette specifikke prestigeprojekt, hvor netop design, kvalitet, funktion og sikkerhedsforanstaltninger har været i fokus. Dækslerne er fremstillet i syrefast rustfrit stål med belægning på overfladen, som matcher omgivelserne. Dækslerne er desuden hydrauliske og styres med en trådløs fjernbetjening. Lidt om projektet, Kvæsthusmolen/pladsen:

Datookt 2016

VandTek | 20.–22. september 2016

Vi er med når hele vann- og avløpsbransjen møtes på VandTek16 Kom og møt oss på stand nr.: V 1028 Opplev et helt vannunivers med utstillinger, konferanser og ekskursjoner. Arrangementet fokuserer på nettverksbygging, inspirasjon og formidling av kunnskap og nye produkter. Utstillingen finner sted 20.–22. september 2016 i Lokomotivværkstedet i København.

Datookt 2016

Asien | Aquagain har igen modtaget ordre fra Vietnam

For godt to år siden leverede Aquagain sin største enkeltordre til en ny kunde i Vietnam. Kunden som er en væsentlig og professionel aktør på det vietnamesiske marked for udstyr- og anlæg til rensning af spildevand, har netop igen valgt Aquagain som deres samarbejdspartner og leverandør. Denne gang består leverancen af 2 komplette trickling filtre.

Datosep 2016

Aquagain har deltaget i fremtidens renseanlæg på det energiproducerende Egaa renseanlæg ved Aarhus Vand A/S

Aquagain har deltaget ved ombygningen af Egaa renseanlæg, til at blive både selvforsynende med energi og derudover levere grøn energi til aarhusianerne i form af fjernvarme og strøm. Aquagain har forestået diverse rustfrie- og PE-rørpakker inkl. design, fremstilling og montering, samt komplet beluftningsenheder til Demon-tank-systemet.

Datosep 2016

Opdatering af 4 efterklaringstanke | Fredericia Spildevand og Energi A/S

Aquagain har netop færdiggjort installationen af nye dobbelt-motoriserede broer med bund- og overfladeskraber samt dertilhørende motoriseret rendekoste. Derudover er der også leveret og installeret nye vippekippe, brønde, dæksler samt diverse overdækninger mv. Efterklaringstankene har en diameter på 40 meter og Fredericia Centralrenseanlæg er Danmarks 2. største renseanlæg, og har en kapacitet på 420.000 PE Vi tager altid dialogen med kunden, tilpasser vores standardløsninger med kundens eventuelle ekstraordinære ønsker, hvortil der i vores design- og konstruktionsafdeling udarbejdes et layout. Efter kundens godkendelse fremstilles, monteres samt idriftsættes anlæggene. Brugervejledninger, drift- og vedligeholdelsesmanualer samt reservedelslister osv. medfølger den sædvanlige dokumentation, som sikre kunden et anlæg af høj kvalitet, som derved også sikre kunden en sikker og valid drift, dagligt.

Datosep 2016

Elementslæder til vejtransport af betonelementer | byggeriet

Aquagain har atter leveret en serie af elementslæder for transport af betonelementer til byggesektoren. Elementslæderne er designet i samarbejde med den enkelte kunde og dennes ønsker hertil. Derudover er emnerne fremstillet i en høj ensartet kvalitet og selvfølgeligt leveret til tiden.

Datosep 2016

Norge | Nyt slamafvandingsanlæg for Notodden Kommune til Ramsflog renseanlæg

Endnu et stærkt projekt i Norge af høj kvalitet. Aquagain har netop afsluttet arbejderne i forbindelse med en opgradering af slamafvandingsanlægget på Ramsflog renseanlæg.

Datosep 2016

Vi udstiller på Spildevandstræf 2016 d. 7. september

Spildevandsforeningen Øst, afholder igen det traditionelle ”Spildevandstræf”. I år afholdes udstillingen på Helsinge Renseanlæg, Skovgårdsvej 1, 3200 Helsinge.

Datosep 2016

Sommerferie 2016

I ugerne 29, 30 og 31 køre vi med nedsat styrke, både på vores fabrik, hovedkontoret og på det norske salgskontor. Allerede planlagte opgaver gennemføres som aftalt, og vores 24 timers serviceordning er åben gennem hele sommeren ved akutte behov, assistancer samt reparationer mv.

Datojul 2016

Aquagain Løbet i Brørup 2016

Den 4. september 2016 kl. 10:00 starter løbet for hele familien. Mød op på virksomhedens adresse, Vælding Bjergvej 4 – 6650 Brørup, ta familie og venner med, da der er løbe- og gå udfordringer der matcher alles behov og formåen. Arrangør er Brørup Løbeklub og Spejderne i Brørup, og tilmelding kan ske på Brørup Løbeklubs hjemmeside www.broerup-loebeklub.dk På hjemmesiden findes der ligeledes yderligere information omkring arrangementet osv.

Datojun 2016

Indvielse af Frederikssund renseanlæg efter modernisering

Aquagain har forestået smede- og maskinentreprisen på Frederikssund renseanlæg, hvor der er installeret nyt kompaktanlæg med proces- og ARP tanke (Aktiv Returslam Proces).

Datojun 2016

Aquagain er blevet medlem af brancheforeningen Dansk Miljøteknologi

Med dette medlemskab føler vi os godt informeret og vi føler os meget stærkt repræsenteret i forhold til de politiske dagsordner osv. Samtidigt håber vi på et solidt netværk med muligheder for kvalificeret sparring. Dansk Miljøteknologis formål: Dansk Miljøteknologi har til formål at sætte en ny dagsorden for dansk miljøpolitik. En dagsorden som handler om innovation og teknologi, der kan sikre rent miljø til verden. Og en dagsorden, hvor Danmark går i front med nye avancerede løsninger på globale miljøproblemer. Både for at sikrer rent vand, ren luft og en rig natur til os selv og vore efterkommere og for at kunne bidrage til global bæredygtighed på miljøområdet. Dansk Miljøteknologi arbejder derfor for en moderne og fremsynet miljøpolitik – med strenge miljøkrav og høje standarder, aktiv deltagelse i det internationale miljøsamarbejde, en grøn markedsøkonomi med miljørigtige priser og en forskning i verdensklasse.

Datojun 2016

Ny vandstråleskæremaskine

Aquagain får leveret og installeret en ny vandstråleskæremaskine d. 1. juli 2016. Det betyder, at vores fleksibilitet ift. vores projekter øges, hvortil vi også fremadrettet vil kunne tilbyde skæring til kunder som måtte have sådanne behovs. Maskinen er af typen Flow Mach 2, 2031b og vil være operativ ved udgang af juli måned. Vi kan derfor tilbyde vandskæring med egen vandskære i følgende materialer:

Datojun 2016

STF's årsmøde 2016 – 10. juni på Hedensted renseanlæg

Vi udstiller som sædvanligt på årsmødet, fredag d. 10. juni, denne gang hos Hedensted Spildevand, Ørumvej 48, 8721 Daugaard. Igen i år, vil der være pandekager til alle, så kom og få en snak med vores salgs- og projektstab samt vores serviceteam.

Datojun 2016

Ny afdeling og ny afdelingschef - Aquagain har etableret sig permanent i Norge

I forlængelse til Aquagains strategiske planer i forbindelse til det norske marked, er der nu etableret en permanent afdeling i Oslo. Den daglige ledelse af afdelingen vil blive varetaget af Lars Buer, som er blevet ansat fra d. 1. maj 2016 som afdelingschef. Efter diverse markedsundersøgelser, en klar ”go-to-market” strategi, er det lykkedes, at indgå betydelige kontrakter i Norge, hvortil der nu er basis for en permanent tilstedeværelse. Afdelingen betyder, at vi kan servicerer nuværende- og kommende kunder, ud fra et nærhedsprincip, som er en vigtig del af Aquagains kultur, hvortil kunder, altid kan føle sig trygge.

Datomaj 2016

Serieproduktion – 150 tons bearbejdet stål leveret til tiden

Aquagain har netop leveret en serie af 100 stk. elementslæder for vejtransport af betonelementer til byggeriet. Ordren er leveret til Danmarks største transportvirksomhed inden for vejtransport. Og ordren er gennemført på 50 arbejdsdage, efter layout og endeligt fastlagt design er foretaget i samarbejde med kunden, dennes ønsker og krav. En kort gennemførelsestid, et højt kvalitetsniveau samt et acceptabelt prisniveau var klare kundekrav, udover et ønske om en professionelle tilgang i designfasen, underbygger Aquagains stærke konkurrenceevne inden for industrisegmentet, hvor samtlige af disse parametre er indfriet til kundens fulde forventning og tilfredshed.

Datomaj 2016

BIG SIZE – Skaktpumperør

Aquagain leverer 5 stk. rustfrie skaktpumperør til pumpeleverandøren for klimaprojektet sluse- og pumpeanlæg ved Omløbsåen i Vejle Midtby. Klimaprojektet sluse- og pumpeanlæg ved Omløbsåen er med til at sikre erhverv og boliger langs Omløbsåen og dele af Vejle Midtby, således stigende vand ved stormflod og når det regner meget f.eks. ved skybrud bortledes hensigtsmæssigt uden oversvømmelser.

Datomaj 2016

Stål til industrien - stål til tiden

Aquagain har netop leveret en serie af elementslæder for transport af betonelementer til byggesektoren. Elementslæderne er designet i samarbejde med kunden og dennes ønsker hertil. Derudover er emnerne fremstillet i en høj ensartet kvalitet og selvfølgeligt leveret til tiden.

Datoapr 2016

Vores høje kvalitet er nu synligt

Aquagain deltagere i større og større samt mere komplekse projekter, både nationalt og internationalt. Dette betyder, at kravene til egenkontrol aldrig har været mere essentiel end nu. Derfor foretages der inspektion og kontrol af alle emner der indgår i et projekt, hvortil emnerne nu også mærkes med producentnavn, svejsers initialer og initialer på den person som har foretaget kontrollen af emnet samt emnets varenummer (identifikationsnummer).

Datoapr 2016

Nye kræfter til vores design og konstruktionsafdeling

Eva V. Wollesen er i marts 2016 ansat som teknisk designer. Eva er uddannet som teknisk designer tilbage i 2007, og har i perioden frem til nu arbejdet ved flere anerkendte virksomheder, eksempelvis Rambøll Olie og Gas, Hydropower og MacArtney. Derudover har Eva også arbejdet som lærer for kommende tekniske designerer.

Datoapr 2016

Norge | Aquagain udstiller i Oslo d. 19. - 21. april 2016

Aquagain udstiller på messen, Miljø & Teknikk 2016 (d. 19. - 21. april), Telenor Arena, Fornebu - Oslo. Mød os på messen, stand-nr. 135 Læs mere; www.kommunalteknikk2016.no

Datoapr 2016

Irland – kraftigt trykbærende anlæg | testet til 48 bar

Aquagain har leveret et større og meget kraftigt trykbærende procesanlæg til Irland for en professionel udvikler af procesanlæg- og udstyr til biogasområdet. Aquagain har deltaget i udvikling, forestået fremstilling og installationen i Irland. Procesenheden leveres komplet konstruktionstestet iht. gældende regler- og lovgivning inden for trykbærende anlæg- og udstyr, inkl. CE-mærkning og dertilhørende bagvedliggende dokumentation.

Datoapr 2016

Grindsted renseanlæg - beluftningsentreprise

Aquagain har installeret komplet ny beluftning på Grindsted renseanlæg for Billund Vand A/S. Til opgaven, er der benyttet den nyudviklede JetFlex SD strip diffuser (SD Serie) fra Jäger Umwelt-Technik GmbH.

Datoapr 2016

Mini - procesenhed | biogas

Aquagain har netop færdiggjort endnu en mini-procecenhed for levering til en international udvikler af procesudstyr for biogasområdet. Procesenheden leveres konstruktionstestet iht. gældende regler og lovgivning inden for trykbærende udstyr, inkl. CE-mærksning og dertilhørende bagvedliggende dokumentation.

Datoapr 2016

Eneforhandler af diffusere fra Jäger Umwelt-Technik GmbH

Aquagain har efter mere end et årti's samarbejder med diffuserfabrikanten Jäger Umwelt-Technik GmbH i Tyskland, hvor deres produkter har indgået i et utal af projekter, nu indgået et tættere samarbejde ved, at Aquagain nu er hoved- og eneforhandler i Danmark og norge af deres enestående program af diffusere.

Datoapr 2016

Norge - udvidelse af Monserud renseanlæg

Aquagain har netop afsluttet arbejderne i forbindelse med udvidelsen af Monserud renseanlæg for Ringerike Kommune. Projektet har omfattet ændringer ift. flytning af eksisterende for-afvandermaskiner med dertilhørende nye pumper, rørføringer og ristegodshåndtering, nye containere mv.

Datoapr 2016

Fredericia Spildevand og Energi A/S - ny flashtank 35.000 L

Aquagain har designet, fremstillet og installeret en ny 35.000 liters flashtank til et termisk hydrolyseanlæg på Fredericia renseanlæg for Fredericia Spildevand og Energi A/S Flashtanken er fremstillet i duplex stål W 1.4462 og efterfølgende isoleret. Den er designet til et arbejdstryk på 3,0 bar, og der er foretaget diverse relevante kontroller og tests med dertilhørende dokumentation ift. CE-mærkning af trykbærende udstyr.

Datoapr 2016

Skagen renseanlæg - beluftningsentreprise

Aquagain har installeret komplet ny beluftning på Skagen renseanlæg for Frederikshavn Forsyning A/S.

Datoapr 2016

Engmosen renseanlæg - renovering

Aquagain har deltaget i renoveringen af Engmosen renseanlæg for Guldborgsund Forsyning A/S i samarbejde med dansk entreprenør. Hensigten med renoveringen er, at levetidsforlænge renseanlægget, forbedre arbejdsmiljøet samt effektivisere.

Datoapr 2016

Horslunde renseanlæg - udbygning

Aquagain har deltaget i udbygningen af Horslunde renseanlæg (etape 2) for Lolland Forsyning A/S. Smedeentreprisen har bl.a. indeholdt procestank, efterklaringstank samt diverse brønde samt bygværker mv.

Datoapr 2016

Slamkøler - transportør

Aquagain har deltaget i udviklingen af en båndtransportør for køling af slam. Ordren er gennemført for en af vendens førende udviklere af systemer for proceshåndtering af slam. Udover udvikling og fremstilling, har Aquagain ligeledes forestået installeringen i Tyskland.

Datoapr 2016

Ny stålsat projektleder

Annitta Olsen er ansat som projektleder primo 2016. Hun kommer med en solid ballast, bl.a. med en baggrund som uddannet maskinarbejder og derefter maskintekniker med speciale i hhv. driftsteknik og konstruktion.

Datoapr 2016

Endnu en stærk medarbejder med et kvikt hoved

I takt med en øget forespørgsel på virksomhedens produkter og ydelser har vi netop tilført vores salgsafdeling endnu et kvikt hoved, ved ansættelsen af Laila Zenia Munk pr. d. 1. oktober 2015. Laila vil som teknisk sælger, altid være imødekommende og behjælpelig.

Datoapr 2016

Nyt omkring vores serviceteam + ny serviceleder

Vores serviceteam er blevet integreret som en selvstændig afdeling i Aquagain Folding Smed A/S. Dvs. at vores serviceenhed ikke længere er et separat anpartsselskab, men en del af Aquagain Folding Smed A/S. Integretionen gør vores serviceafdeling mere fleksibel, og dette vil betyde en klar forbedret serviceydelse og kundeoplevelse, såvel fagligt som hastigt ved akutte situationer.

Datoapr 2016

Nye ansigter i konstruktionsafdelingen

Aquagain styrker sin design- og konstruktionsafdeling ved ansættelse af Alice Aaes Helle som teknisk designer og Stina Lindholm som teknisk designerelev.

Datodec 2015

Kørebanedæksler til HOFOR, hovedstadsområdets forsyningsselskab

Aquagain leverer nye kørebanedæksler til Åmarkens pumpestation i Hvidovre, som er under restaurering og udbygning, således risikoen mindskes for oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Dækslerne er i kraftig udførelse, varmgalvaniseret og med sikkerhedsrist samt gelænder. Og ellers opfylder de kundens specifikke ønsker og krav. HOFOR er kendt som en særdels kvalitetsbevist og kræsen køber, som stiller massive krav til leverancer og samarbejdet i sin helhed.

Datodec 2014

Nyt anlæg til Nordeuropas største kreaturslagteri

Til Danish Crowns nye kreaturslagteri i Holsted har Aquagain leveret og installeret komplet for-rensningsanlæg. Når slagteriet er endeligt kørt ind, skal der slagtes 4.500 dyr om ugen. Det svarer til ca. halvdelen af alle de kreaturer, der slagtes om ugen i Danmark. Der skal slagtes 110 dyr i timen, og det er dobbelt så mange som på Danish Crowns nuværende kreaturanlæg. Der skal udbenes ca. 10.000 kvarte dyr pr. uge, eller hvad der svarer til 500 dyr om dagen

Datodec 2014

Sommerferien 2014

Fabrik og kontor holder sommerferielukket i uge 30 og 31. Allerede planlagte opgaver gennemføres som aftalt, og vores 24 timers serviceordning er åben gennem hele sommeren ved akut behov, assistancer samt reparationer mv.

Datojun 2014

Aquagain udstiller ved Spildevandsteknisk Forenings årsmøde 2014

Vi udstiller som sædvanligt på årsmødet, fredag d. 13. juni, denne gang ved Forsyningen Frederikshavn. Udstillingen finder sted på ”Knivholtpladsen” lige ved siden af den gamle og historiske herregård, Knivholt Hovedgård. Besøg os i telt nr. 5, stand nr. 47 (Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn)

Datojun 2014

Ny stærk projektmedarbejder med en solid strukturel tilgang

Aquagain har ansat Rasmus Møldrup Heesche som projektleder, pr. 1. juni 2014. Rasmus tilfører vigtig viden og solid erfaring med bl.a. projektering i 3D. Han har en meget stærk og struktureret tilgang til netop entreprise- og projektledelse, med stort fokus for detaljen, uden at tilsidesætte helheden, han kender et projekts ”Life Cycle”, og forstår håndteringen af alle interessenters behov.

Datomaj 2014

Nyt vandværk til Hørning Stationsby

Hørning Stationsby har fået et nyt og moderne vandværk. Det er Aquagain der står bag den samlede rørpakke, montering og installation inkl. bygherreleverancer. Projektet er gennemført i et godt samarbejde med Krüger A/S, som har været bygherres rådgiver i forbindelse med opførelsen. Et velfungerende samarbejde, som har resulteret i et stærkt tilfredsstillende resultat. Tak for det gode samarbejde med både bygherre og rådgiver.

Datoapr 2014

Spildevand fra krydstogtsskibe i Københavns Havn

Krydstogtskibene i Københavns Havn afleverer nu spildevand direkte til rensningsanlægget på Lynetten. Det er Aquagain der står bag projektet og den færdige løsning i samarbejde med hovedentreprenør og bygherres rådgiver. Nu kan tre krydstogsskibe aflevere deres spildevand, på én gang, og gøre det 100 % lugtfri. Aquagains spildevandsanlæg i Københavns Havn har stor kapacitet og kan modtage spildevand fra 3 krydstogtskibe samtidigt. Systemet kan modtage to døgns produktion af spildevand pr. skib, svarende til en samlet mængde på 6000 kubikmeter spildevand.

Datoapr 2014

Ny medarbejder med stor erfaring i entreprise- og projektledelse

Aquagain har ansat Sven-Erik Guldager som projektleder, pr. 1. marts 2014. Sven-Erik tilfører vigtig viden og solid erfaring med entreprise- og projektledelse. Han har en stærk tilgang til projektering i 3D og evner at gøre, selv meget komplicerede emner

Datoapr 2014

Aquagains website skal leve op til dine forventninger

Aquagains website skal leve op til dine forventninger, uanset om du er kunde, potentiel kunde eller én af de mange, der interesserer sig for Aquagain og de forretningsområder vi arbejder med.

Datojan 2014

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om nyt fra Aquagain

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet