logo

Job | HR

Medarbejdere:
Aquagain engagerer medarbejdere, der værdsætter og efterlever vores egne og vores kunders ønsker og krav til kvalitet og miljøpolitik. Samtidig sikres det bedst muligt, at alle faser i arbejdet sker rationelt og arbejdsmiljø rigtigt og således at medarbejderne har en tryg og sikker arbejdsplads. Aquagain lever op til alle danske normer og regler indenfor miljø- og sikkerhedskrav. Tilfører egne høje normer og krav, og uddanner medarbejderne til at forstå og efterleve alle krav til ansvarlighed.

Arbejdsmiljø:
Medarbejderne skal opleve et godt og sikkert arbejdsmiljø, som udtrykkes ved et samarbejdsklima med arbejdsglæde, kreativitet, vækst samt evne og villighed til både at arbejde fleksibelt og bidrage til at forhindre arbejdsskader, -ulykker, - lidelser og ”nær ved ulykker”.

Værdier i samarbejdet:
Human Resource Management (HRM) er en disciplin, hvor der arbejdes med at integrere hver enkelte medarbejders behov og personlige ressourcer i arbejdet. Ledelsen i Aquagain gør sig umage med at tilføre værdier i samarbejdet og gøre tingene enkelt og let forståeligt.

Enkelthed
Samarbejdet mellem medarbejderne og ledelsen er jordnær, ærlig og konkret. Medarbejderne gør sig umage og understøtter Aquagains Mission og Vision, og værdsætter virksomhedens Værdier (link). Virksomhedens flade organisation gør det enkelt og hurtigt at nå resultater.

Ærlighed
Hos Aquagain gør vi, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. En aftale er en aftale, og vi holder hvad vi lover. Kommunikationen er åben og ærlig internt i virksomheden og i forholdet til kunder, samarbejdspartnere og den øvrige omverden.

Dristighed
Vi har lyst til at påtage os udfordringer. Vi er modige, men realistiske i tanker og handlinger. Dristighed går hånd i hånd med viden og omtanke. Nye idéer er velkommen i match med teknisk viden, erfaring og sund økonomi.

Tillid og respekt
Vi har tillid og respekt overfor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, når vi bærer fælles/aftalte ansvar og målsætninger.

Frihed til nytænkning
Aquagain er fordomsfri i tanke og handling. Det betyder, at der er god plads til initiativer, kreativitet og nytænkning fra kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Glæde
Arbejdsglæde har stor værdi for medarbejderne hos Aquagain. Der er stolthed over det vi laver, og de mål vi opnår sammen med kunderne.

Ambitioner
Hos Aquagain holder vi aldrig op med at udfordre os selv for at skabe bedre løsninger. Vi sætter en ære i at levere kvalitet, effektivitet og værdier der værdsættes af kunderne.

Jobsøgende:
Aquagain’s ambition er at virksomheden udvikler sig og vokser i takt med muligheder og behov på kort og lang sigt. Sådan har det været siden virksomhedens start i 1956, og sådan ser vi fremtiden. Det betyder, at vi (næsten) hele tiden styrker medarbejderstaben med flere nye dygtige medarbejdere, der kan det der skal til i situationen på kort og længere sigt.  

  • Uopfordrede ansøgninger
    Du er velkommen til at sende os en ansøgning, selvom vi ikke aktuelt søger. Måske er du lige det vi står og mangler her og nu eller snart. Vi kontakter dig, hvis vi ser muligheder i din ansøgning.

  • Annoncerede ledige jobs
    Aquagain anvender relevante medier og altid egen website, når der annonceres efter medarbejdere til ledige stillinger. Jobopslag beskriver konkret, hvilket job der er ledig og hvilke medarbejdere vi søger.

Uanset om du søger uopfordret eller søger en ledig stilling tager vi alle ansøgninger seriøst. Når ansøgningen er seriøs og indeholder alle relevante personlige oplysninger, komplet CV og en begrundelse for hvorfor vi skal ansætte dig.

Ansøgninger skal sendes til vores postadresse eller via mail: info@aquagain.dk

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet