logo

Engineering | Design

Vi har i næsten 10 år alene udført design og projektering i 3D. dvs., at vores tekniske afdeling er i besiddelse af det nyeste software indenfor 3D-design; Inventor 2021.

Desuden benyttes en ny Vault-server for håndtering og lagring af tegninger og revisioner.

Vores tekniske afdeling består af højt kvalificerede og fagligt stærke medarbejdere, som alle har den relevante baggrund samt erfaring ift. design og projektering i 3D.

Vores medarbejdere i teknisk afdeling er med i teamet omkring de enkelte projekter, hvor de bidrager med det komplette design af det pågældende anlæg - i forhold til proces, funktion, udformning og indretning.

Under designprocessen er medarbejderne i dialog med både Aquagains ansvarshavende projektleder og kunden omkring tekniske afklaringer, muligheder og ideer, som således manifesterer sig i komplette anlægstegninger og dertilhørende produktionstegninger.

Afdelingen har et lærerigt miljø, hvor kreativitet og gode ideer flittigt drøftes og hvor teori og praktisk erfaring mødes til fordel for såvel den enkelte medarbejder og vores kunder.

Netop i dette levende og kreative miljø, hvor erfaring og ideer udveksles hen over skrivebordene, trives vores elever. De udfordres og inddrages i projektteams, hvor de også får ansvar.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om engineering & design

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet