logo

Elev

I vores designafdeling - i daglig tale kaldet tegnestuen - tager vi løbende elever ind; Vi har altid 1 - 2 elever under uddannelse.

Vi mener, vi har et ansvar for, at stille elevpladser til rådighed og hjælpe med at uddanne nye tekniske designere i industriel produktion.

Vores elever dygtiggøres i anlægsteknisk design og konstruktion, samt udfærdigelse af dokumentation og relevante arbejdstegninger i 2D og 3D.

Vi arbejder med Inventor 2021, samt Vault.

Det er en naturlig del af elevtiden at lære at beregne konstruktioner til produktion, deltage i projekter fra A-Z og at arbejde på tværs af vores organisation.

 

 

 

Drømmer du om en elevplads som teknisk designer eller en læreplads som rustfast kleinsmed (også EUX), så ring til Poul Madsen på +45 4099 5535 eller skriv til på mail: pm@aquagain.dk

Lærling

Trods moderne tider, så udgør smedefaget fortsat en stor del af vores DNA og vi har ikke glemt det gode håndværk, kvaliteten heri og stoltheden omkring faget.

Derfor deltager vi også aktivt med elevpladser, hvor vi kontinuerligt uddanner nye rustfrie smede, såvel med den almindelige smedeuddannelse som EUX-uddannelsen, hvor den enkelte samtidigt tager en studentereksamen.

Vores lærlinge erhverver ligeledes, under deres uddannelse, svejsecertifikater efter DS/EN ISO 9606-1 – PED-godkendte og lærer at arbejde efter relevante WPS’er samt WPQR.

Vi har altid mellem 5 - 7 smedelærlinge under uddannelse, og det er mere reglen end undtagelsen, at de efter endt uddannelse bliver hos os for at videreføre faget og fortsætter karrieren.

blivsmed.dk kan du finde god information om uddannelsen og mulighederne

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om elev- og lærepladser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet