logo
Aslak Skjøth, CEO, Aquagain

Aquagain er lig med Aslak

Aslak Skjøth - Aquagains CEO vil helst kaldes "ejerleder", for han er alt for jysk til at kunne kalde sig selv for CEO.

Historien om Aslak og Aquagains udvikling er allerede fortalt.

Aslak er 2. generation i virksomheden, som blev grundlagt i 1956 af Karl Skjøth (Aslaks far). Aslak blev ansat i 1986, og i 1993 overtog han virksomheden, nær Vejen, fuldt ud, hvorefter den siden overtagelsen er vokset fra 7 til mere end 60 medarbejdere.

 

6 hurtige om Aslak

Aslak er gift med Helle og de har børnene Rikke, Charlotte og Pernille - og børnebørnene bliver flere og flere. Man skal stå ukristeligt tidligt op, hvis man skal møde før Aslak. Han er altid den første på kontoret. Aslak engagerer sig! Bl.a. sidder han i hovedbestyrelsen, forretnings- og uddannelsesudvalget i organisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne. ASlak deltog i 2021/22 i TV-programmet "Alene i vildmarken" med sin dagger Rikke. De var snublende tæt på at vinde, men Aslak fik akut nyresvigt og de måtte trække sig. Aslak er helt rask i dag. Aslaks foretrukne måde at holde fir på indbefatter et ældre sommerhus, gør-det-selv, totalrenovering og massevis af timers fysisk arbejde. Aslak har løbet ret mange både halve, hele og strandmarathon. I dag løber han på motionsniveau.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains forretningsområder

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet