logo

Vision, mission og værdier

Aquagain’s Vision, Mission og Værdier fortæller os, hvad vi kan forvente af hinanden, og samtidigt giver det vores kunder og samarbejdspartnere indsigt og mulighed for at forstå, hvem de laver forretninger med.

Vi er en virksomhed, hvor medarbejderne gør sig umage med alt hvad vi arbejder med. Der er en samlet korpsånd, evne og vilje til at løse udfordringer, skabe fornyelser og levere viden og løsninger der skaber værdier for kunderne og for virksomheden.

Vision:
Aquagain stræber efter at være den absolutte foretrukne partner i markedet, indenfor de forretningsområder vi repræsenterer. Det er vores målsætning, at levere den bedste og nyeste viden indenfor vores fagområder, og levere løsninger, produkter og service, der skaber optimal værdi for kunderne.

Mission:
Hos Aquagain møder kunderne fagfolk med vigtig viden og solid erfaring, med de forretningsområder vi repræsenterer. Kunderne møder mennesker, der arbejder med engagement, evne og vilje, og som forstår kundens krav og ønsker. Medarbejderne kender processerne, forstår kundernes målsætninger, og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring, mod målet, at levere den rigtige løsning, det rigtige produkt i situationen og den optimale service.

Værdier:

Enkelthed
Samarbejdet med Aquagain er jordnær, ærlig og konkret. Medarbejderne gør sig umage med at understøtte vores professionelle løsninger på en let forståelig måde, i et sprog der matcher den enkelte kundes viden og erfaring. Virksomhedens flade organisation gør det enkelt og hurtigt at nå resultater.

Ærlighed
Hos Aquagain gør vi, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. En aftale er en aftale, og vi holder hvad vi lover. Kommunikationen er åben og ærlig internt i virksomheden og i forholdet til kunder, samarbejdspartnere og den øvrige omverden.

Dristighed
Vi har lyst til at påtage os udfordringer. Vi er modige, men realistiske i tanker og handlinger. Dristighed går hånd i hånd med viden og omtanke. Nye idéer er velkommen i match med teknisk viden, erfaring og sund økonomi.

Tillid og respekt
Vi har tillid og respekt overfor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, når vi bærer fælles/aftalte ansvar og målsætninger.

Frihed til nytænkning
Aquagain er fordomsfri i tanke og handling. Det betyder, at der er god plads til initiativer, kreativitet og nytænkning fra kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Glæde
Arbejdsglæde har stor værdi for medarbejderne hos Aquagain. Der er stolthed over det vi laver, og de mål vi opnår sammen med kunderne.

Ambitioner
Hos Aquagain holder vi aldrig op med at udfordre os selv for at skabe bedre løsninger. Vi sætter en ære i at levere kvalitet, effektivitet og værdier der værdsættes af kunderne.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains forretningsområder

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet