logo

Overfladebehandling

Overfladebehandling og finish er ofte specificeret ud fra vaner og ikke baseret på nærmere overvejelser. Når rustfrit stål bearbejdes, nedbrydes det beskyttende overfladelag. Det betyder anløbninger ved f.eks. svejsesømme og skærekanter. Og når der svejses og skæres opstår der uønskede urenheder og kanter. Derfor anbefaler Aquagain overfladebehandling, som forlænger emnets levetid og kan give en ensartet finish.

Når det skal specificeres, hvilke overfladebehandling- og finish, udstyr- og anlæg skal have, er det nødvendigt at overveje konsekvenserne for:

  • Hygiejne
  • Korrosion
  • Visuel og kosmetik
  • Levetid og økonomi

Når opgaven er at levere overfladebehandling af rustfrit stål, er Aquagain klar til at levere vigtig viden, solid erfaring og høj kvalitet, samt sikre en hensigtsmæssig og optimal overfladebehandling i den aktuelle situation.

Aquagain anbefaler dyppe-bejsning, der er en effektiv overfladebehandling, hvor emnet dyppes i et kar med specialvæske, som er en kemisk behandling. Korrekt udført får overfladen en regelmæssig åben profil, fri for dybe og skarpkantede defekter, og desuden renses overfladen for en række korrosionsfølsomme overfladeinklusioner. Fordelen ved dyppe-bejdsning er klart, at alle overflader bliver bejdset, f.eks. indvendigt i rør og alle hjørner og kanter, og behandlingen har 100 % ens virkningskraft på det enkelte emne. Bejdsningen resulterer i en genopbygning af den beskyttende overfladehinde, dog med den forudsætning, at dele- og udstyr for lov at henstå indendørs- og tørt i 24 timer efter endt bejdsning. Bejdsningen giver en ensartet flot og holdbar overflade, der minimerer risikoen for senere korrosionsskader og forlænger levetiden.

Aquagain leverer dyppe-bejdsning af emner op til 7 x 1,5 x 0,8m. og 1000 kg. Større emner spraybejdses.

Aquagain leverer overfladebehandlinger iflg. miljøgodkendte metoder og nødvendige certificeringer.

Hos Aquagain møder du fagfolk med vigtig viden og solid erfaring med alle former for overfladebehandling. Du møder mennesker, der arbejder med engagement, og som forstår dine krav og ønsker. Medarbejderne kender processerne, forstår dine målsætninger, og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring og den rigtige overflade i den aktuelle situation.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Overfladebehandling

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet