logo

Salg

Hos Aquagain tager vi godt imod kunder, der kommer ind ad døren med en stump, der er brækket af deres landbrugsmaskine eller virksomhedsejeren, der har fået en ide, der kan lette hans hverdag, men mangler en smed til at gøre hans stregtegning til virkelighed. Vi hjælper gerne alle vores lokale kunder hurtigt videre.

Vi er stadig den lokale smed, der hjælper når der er brug for det - det er en vigtig del af vores historie og forankring.

Dog er det langt fra hverdagen for vores salgsafdeling.

Salg hos Aquagain kræver en enorm viden om de branchesegmenter vi arbejder i og er i lige så høj grad rådgivning af kunden i valg af de rette løsninger.

Kunderne er kommunale- og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til netop deres proces, funktionalitet, kvalitet, leveringssikkerhed, driftsikkerhed, dokumentation samt service - alt sammen aspekter, der arbejdes fokuseret med, når vi udformer og kalkulerer tilbud.

 

Vores salgsafdeling har oparbejdet stor viden og ekspertise til at kunne sætte sig ind i den enkelte kundes procesønsker og krav, hvor der ofte er stor fokus på den samlede løsning til komplette anlæg, hvor arbejdsmiljøet på og omkring anlægget, samt dertilhørende ergonomi også er et væsentligt parameter.

Vi bringer vores erfaring og viden i spil og kommer med indspark til anlægsløsninger, hvor matrialebrug og bæredygtig produktion i fremstillingsprocesserne (skånsom produktion) går hånd i hånd med den samlede anlægsløsning og performance uden at gå på kompromis med TCO (Total Cost of Ownership).

Vores erfaring og viden kommer vores kunder til gavn inden for områderne: Spildevand | Slam, Drikkevand | Vandværker, Biogasinstallationer | Grøn energi, Process og øvrige industri.

Vi forhandler produkter fra anerkendte producenter og anvender deres kvalitetsprodukter i sammensætningen af anlægsløsninger. Det drejer sig om HUBER, Jäger Umwelt-tecknik og Hermann Träxler.

Du finder vores salgskontorer i Brørup, DK og Billingstad, Norge.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains ydelser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet