logo

Biogas | Grøn energi

Når opgaven er håndtering af biogas, er Aquagain klar til at levere vigtig og solid erfaring med fremstilling, montering og servicering af effektive og miljørigtige biogasanlæg til omdannelse af husdyrgødning og organisk industriaffald til biogas og miljøvenlig energi.

Aquagain indgår ofte i projektrelaterede ekspertkonsortier med anerkendte samarbejdspartnere ved meget store og komplekse anlægsløsninger.

Kernekompetencer:

  • Fællesanlæg
  • Gårdanlæg
  • Industrianlæg

Løsningerne omfatter alle aspekter fra rådgivning, design, konstruktion, produktion, levering og montage med en selvstændig ekspertafdeling til efterfølgende service og vedligeholdelse. 

Aquagain er medlem af ”Brancheforeningen for Biogas”,
www.biogasbranchen.dk, som bl.a. har til formål, at fremme produktion og anvendelse af biogas på et økonomisk sundt og bæredygtigt grundlag samt styrke den politiske prioritering af dette.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Biogas

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet