logo

Flere stillinger som montør hos Aquagain A/S

Vi kan ikke løbe meget stærkere og søger derfor flere montører til opgaver i både Danmark og Norge.

Som montør hos Aquagain monterer du anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Hvert projekt styres af en projektleder og din overmontør har det overordnede ansvar på pladsen. Aquagain fremstiller primært anlæg i rustfrit stål. Derfor er det en fordel, at du har en relevant smedefaglig baggrund og certifikater i Tig-svejsning 141/rør med baggas. Bor du inden for en radius af 60 km fra Aquagain, ser vi det som en fordel.

Arbejder du, som montør, på et projekt flere timers kørsel fra hovedkontoret, bor du oftest ude fra mandag til torsdag og har værkstedsdag fredag, hvor du gør bilen klar til næste uge. Arbejder du på et projekt i Norge, er du - alt efter aftale - i Norge 10 dage af gangen.

Vi har en stor variation af opgavetyper i hele Danmark og Norge; Du vil veksle mellem mindre opgaver, der kan laves på kort tid, værkstedsarbejde i kortere perioder og store projekter, der spænder over flere år. Du får alsidige og fleksible arbejsdage med en stor berøringsflade i en ambitiøs og rummelig virksomhed, hvor vi taler om beslutningerne. Du får imødekommende og hjælpsomme kolleger i en uhøjtidelig omgangstone. Som en rummelig virksomhed er det vigtigt for os, at du som person er både fordomsfri og imødekommende overfor såvel kolleger som kunder. Vi ser mangfoldighed som en styrke og vi håber, at du vil søge jobbet uanset etnicitet, køn, alder eller eventuelle handicaps.


Lyder det som dit drømmejob eller er du i tvivl om du har alle kvalifikationerne?

Er vi som skabt for hinanden? Så send din ansøgning og CV til Steffen Dam på sd@aquagain.dk snarest muligt og skriv ”Overmontør” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden kan du kontakte Steffen på mail eller telefon 4099 5543.

 

Ansættelse hurtigst muligt.


Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Om Aquagain – en sikker leverandør

Aquagain er en professionel og anerkendt producent, der siden 1956 har leveret effektive og miljørigtige løsninger inden for spildevand og slam, drikkevand og biogas.

Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør. Aquagain leverer industrielt smedearbejde i aluminium, sort stål, rustfrit stål og fiberkomposit og udvikler og producerer unikke kundetilpasssede løsninger og serieproduktioner.

Vores kunder er kommunale- og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, funktionalitet og driftssikkerhed samt service.

Læs mere om Aquagain

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding