logo

Hensigtserklæring for mangfoldighed hos Aquagain


Vi har brug for dygtige medarbejdere med stærke kompetencer uanset alder, køn, uddannelsesbaggrund, erhvervserfaring, funktionsniveau, kulturel baggrund, seksuel orientering, kønsidentitet, udseende, kropsstørrelse, religion eller politisk overbevisning.

Vi tror fast på, at ligestilling og diversitet blandt vores medarbejdere øger virksomhedens konkurrenceevne. Samtidigt, så skal vores ydelser og services være tilgængelige for alle mennesker på retfærdig vis.

Vi er opmærksomme på, at vi ikke, gennem den ubevidste forforståelse og præferencer (unconscious bias), forskelsbehandler og giver ringere vilkår til nuværende eller potentielle medarbejdere.

Vi arbejder bevidst og åbent for en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads. Vores medarbejderes forskelligheder er ofte arnestedet for nye ideer og udviklende løsninger.

Hos Aquagain skal alle mennesker mødes med respekt, ligeværdighed, dialog og tillid og på den måde sikre, at vores værdigrundlag gælder for alle - også i praksis.

En del mennesker med handicap, anden kulturel baggrund og LGBTQ+-personer, især unge, oplever chikanerende adfærd på arbejdsmarkedet med store psykiske konsekvenser som følge. Det vil vi gøre alt for ingen skal opleve hos Aquagain.

Hos Aquagain ønsker vi, at alle mødes med respekt og oplever virksomheden, som en rummelig og inkluderende arbejdsplads, hvor alle er ligeværdige og får lige mulighed for at være en del af fællesskabet.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om diversitet hos Aquagain

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet