logo

25-års jubilæum - Vi fejrer Kim Beck

Den 16. juni 1999 startede en ung Kim Beck som smed hos Aquagain. Vi er overordentligt glade for, at han har haft lyst til at blive siden.

Han kunne derfor skrive sig ind i, den efterhånden lange, række af Aquagain-jubilarer og fejre 25-års jubilæum søndag den 16. juni 2024.

Vi tog dog lidt forskud på glæderne fredag, hvor Kim blev fejret med taler og lidt godt til maven og ganen.

Kim har i alle årene været en humørspreder og har bl.a. indført "fredags-propel-kasket"; Så hver fredag har han sin fine flerfarvet kasket med propel på, og vi andre kan bare ikke lade være med at smile.

Med de mange år hos Aquagain, er der nok ikke mange renseanlæg i Danmark, der ikke kender Kim og hans makker - de er kommet vidt omkring. Derudover kender vi Kim som meget mødestabil og med en meget nøjagtig og professionel tilgang til sine opgaver.

Kim er også ydmyg og ønskede ikke megen opmærksomhed i forbindelse med sit jubilæum - og han fik det selvfølgelig, som han gerne ville. Men den opmærksomhed han fik, fortjener han til fulde.

Vi håber at gøre os fortjent til, at Kim vil blive hos Aquagain i mange år endnu.

Stort tillykke og tusind tak for det gode humør og loyaliteten.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet