logo
Anne Sofie_udlært
Anne Sofie 4

Anne-Sofie Qvist Fisker fuldfører uddannelse med topkarakter hos Aquagain

Vi er glade for at dele den fantastiske nyhed om vores dygtige elev, Anne-Sofie Qvist Fisker, der nu kan kalde sig teknisk designer med stolthed. Anne-Sofie har netop fuldendt sin uddannelse og læretid hos os med karakteren 12 i sin afsluttende prøve.

Under sin tid som elev hos Aquagain har Anne-Sofie vist en ekstraordinær evne til at løse komplekse opgaver og har været en uvurderlig ressource for vores team. Hun er en højt værdsat medarbejder, og det er med glæde, at vi meddeler, at Anne-Sofie har accepteret en fastansættelse hos os.

For at markere denne flotte præstation holdt vores CEO, Aslak Skjøth, en fin tale ved vores månedlige morgenbriefing.

Her anerkendte han Anne-Sofies ekstraordinære præstation, dedikation og bidrag til Aquagain. Som traditionen foreskriver hos Aquagain, overrakte han hende også en særlig gave.

Vi er utroligt stolte af Anne-Sofies resultater og taknemmelige for hendes bidrag til Aquagain. Hendes professionelle vækst og dedikation lover godt for fremtiden, og vi ser frem til mange flere succeser sammen.

Tak, Anne-Sofie, for dit enestående arbejde og velkommen til det næste kapitel i din karriere hos Aquagain.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om elevpladser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet