logo
Jesperhoejer2
Gpsmaalsaetning

Aquagain ansætter teknisk chef

Jesper Højer er pr. 3. august 2020 ansat som teknisk chef og chef for tegnestuen. Jesper er uddannet maskiningeniør med en bachelor inden for maskinteknik fra Odense Teknikum januar 2000 og har en baggrund som maskinarbejder inden for fødevare- og farmaceutisk industri fra 1994.

Jesper har igennem sin karriere arbejdet i projektafdelinger, udviklingsafdeling og de seneste 13 år som konsulent i forskellige danske og internationale virksomheder, med udvikling af maskiner til fødevare- og farmaceutiske industrier samt store konstruktioner og transportudstyr til energisektoren.

Jespers erfaringer tæller bl.a. projektering af diverse komplekse anlæg og maskiner til såvel danske som udenlandske kunder. Han har tidligere haft ansvar for såvel en dansk som en norsk afdeling og fungeret som leder af en tegnestue i mange år.

Jesper bor i Kolding og har 5 børn på 8, 10, 12, 16 og 18 år. Fritiden bliver brugt på jagt og sejlbåde og I de unge år deltog han succesfuldt i både matchraces og kapsejladser - nu drømmer han om en jordomsejling.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Design | Engineering

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding