logo
Nicolaj Baggrund Kopi 1
DJI 0025

Aquagain byder Nicolaj E. B. Juhl velkommen til teknisk afdeling

Aquagain byder en ny skikkelse velkommen til vores tekniske team. Nicolaj E. B. Juhl, en lovende produktionsteknolog på 29 år, er nu en del af holdet og tilfører frisk perspektiv til virksomheden.

Med en baggrund som industritekniker og senere en uddannelse som produktionsteknolog, er Nicolaj trådt ind i branchen med en ivrig interesse for at lære og vokse. Hans beslutning om at skifte spor fra at være industritekniker til produktionsteknolog vidner om hans målrettede tilgang og ønske om at udvikle sig på området.

Selvom Nicolaj endnu ikke har haft lejlighed til at opbygge en dybdegående erfaring som produktionsteknolog, var det hans positive attitude og dedikation, der fangede opmærksomheden hos Aquagains tekniske chef, Martin S. K. Laursen.

Selv med begrænset erfaring tror Martin på, at Nicolajs entusiasme og lærevillighed er afgørende for hans fremtidige succes i virksomheden.

Nicolajs smittende optimisme og morgenrutine med fitness inden arbejdet, vidner om hans tilgang til hverdagen, og denne samme indstilling forventes at blomstre i hans professionelle arbejde.

Selvom Nicolaj har sine rødder i Tarm og tidligere har boet i Aulum, har han nu valgt at slå sig ned i Kolding sammen med sin kæreste Julie. Denne nye begyndelse markerer en spændende fase i hans liv, hvor han med sin position hos Aquagain forventes at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet