logo
DMT 2
DTM 5

Aquagain er blevet medlem af brancheforeningen Dansk Miljøteknologi

Med dette medlemskab føler vi os godt informeret og vi føler os meget stærkt repræsenteret i forhold til de politiske dagsordner osv. Samtidigt håber vi på et solidt netværk med muligheder for kvalificeret sparring.

Dansk Miljøteknologis formål:
Dansk Miljøteknologi har til formål at sætte en ny dagsorden for dansk miljøpolitik. En dagsorden som handler om innovation og teknologi, der kan sikre rent miljø til verden. Og en dagsorden, hvor Danmark går i front med nye avancerede løsninger på globale miljøproblemer. Både for at sikrer rent vand, ren luft og en rig natur til os selv og vore efterkommere og for at kunne bidrage til global bæredygtighed på miljøområdet.

Dansk Miljøteknologi arbejder derfor for en moderne og fremsynet miljøpolitik – med strenge miljøkrav og høje standarder, aktiv deltagelse i det internationale miljøsamarbejde, en grøn markedsøkonomi med miljørigtige priser og en forskning i verdensklasse.

Dansk Miljøteknologi har som vision at samle og organisere hele den miljøteknologiske branche i Danmark for at skabe en stærk aktør i den danske miljøpolitik med fokus på de store miljøudfordringer og de teknologiske potentialer for nye miljøløsninger.

Dansk Miljøteknologi vil på denne baggrund deltage aktivt i den offentlige debat, være i tæt kontakt med de politiske beslutningstagere lokalt og på landsplan samt samarbejde med myndigheder og vidensinstitutioner.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om spildevandsbranchen

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding