logo
Nicolaj Baggrund Kopi
IMG 3512 Crop

Aquagain henter erfaren tekniker til servicering af biogaskunder

Aquagain har netop ansat Johan Iversen som ny servicetekniker. Johan vil koncentrere sig om vores biogaskunder i tæt samarbejde med vores serviceleder.

Johan er en erfaren tekniker med en imponerende karriere bag sig, og vi er begejstrede for at have ham ombord. Johan har tidligere været teknisk ansvarlig for renseanlægget på et slagteri og har monteret og serviceret industrianlæg over hele verden.

Johan er ikke kun en dygtig tekniker, men også en ivrig sportsmand. I sin fritid går han på riffeljagt og spiller både badminton og lidt fodbold, når holdet indkalder reserven. Han bor i Hejnsvig med sin partner Katrine og sammen har de 6 store sammenbragte børn.

Vi er helt overbeviste om, at Johans tekniske og administrative erfaring vil komme vores biogaskunder til gode, og vi ser frem til at se, hvad hans bidrag vil betyde for Aquagain.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet