logo
Døgnkursus 2
Døgnkursus 1

Aquagain på STF's Døgnkursus i Kolding: Bæredygtig Spildevandsbehandling i Fokus

Sidste weekend var Aqugain stolte deltagere på STF's Døgnkursus i Kolding, hvor vi havde mulighed for at dele vores viden om bæredygtig spildevandsbehandling. Vores stand var et mødested for engagerede deltagere, og vi er taknemmelige for de mange inspirerende samtaler, vi havde med jer alle.

Vi vil gerne takke Peter Grønbjerg, vores samarbejdspartner fra PyroDry, for hans engagerende præsentation, der tiltrak et stort og opmærksomt publikum. Peter dykkede ned i den seneste udvikling inden for bæredygtig spildevandsbehandling og demonstrerede pyrolyse som en yderst effektiv metode til at omdanne spildevandsslam til brugbare ressourcer.

Vores deltageres engagement og nysgerrighed var opmuntrende, og det er tydeligt, at der er en stærk interesse for bæredygtige løsninger inden for spildevandsbehandling. Sammen arbejder vi mod en grønnere fremtid!

Tak til alle, der besøgte vores stand og deltog i Peter Grønbjergs præsentation. Jeres interesse og støtte driver os til at fortsætte vores arbejde med innovative og bæredygtige metoder til spildevandsbehandling.

Følg med hos Aqugain for mere information og opdateringer om vores indsats for at forbedre miljøet og skabe en bæredygtig fremtid.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om PyroDry

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet