logo
Charlottewilhelmsen Office.Jpg
Charlottewilhelmsen Research

Aquagain-projektleder forsvarer ph.d.

Charlotte Wilhelmsen, der tiltrådte som projektleder ved Aquagain i november 2022, forsvarer tirsdag den 28. februar 2023 sin ph.d. Charlottes ph.d.-afhandling handler om at udvikle et svampebatteri til at lagre fremtidens vedvarende energi.

Ph.d. er en forskeruddannelse med et selvstændigt videnskabeligt projekt, der afsluttes med en ph.d.-afhandling. En ph.d. kvalificerer til, at man på internationalt niveau kan varetage forskning, udvikling og undervisning i både privat og offentligt regi.

Charlottes resultater er et proof-of-concept, og er dermed et skridt hen imod en mere bæredygtig fremstilling af materialer til vedvarende energilagring.

Resultaterne viser det store potentiale inden for brug af skimmelsvampe til produktionen af elektrolytter og disse resultater kan derfor bruges til at videreudvikle og optimere det samme svampestof eller undersøge nye svampestoffer som potentielle kandidater til samme formål.

Charlottes forskning har betydning for alle interesseparter inden for den grønne omstilling og bidrager til fremtidens systemer til lagring af vedvarende energi. Resultaterne kan desuden give anledning til forskning, der fokuserer endnu mere på bæredygtig fremstilling af elektrolytter til at lagre vedvarende energi.

Vi ønsker Charlotte held og lykke med forsvaret og glæder os til at have hende tilbage på kontoret.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains forretningsområder

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding