logo
Geir1
Norge

Aquagain styrker sin organisation i Norge

Det er med stor glæde, at Aquagain kan ønske Geir Kvalheim velkommen i virksomheden. Geir er ansat pr. d. 1. september 2019 som Country Manager for det norske marked. 

I forlængelse til Aquagains strategiske vækstplaner for det norske marked, vil den daglige ledelse af Aquagain Norge blive varetaget af Geir Kvalheim. 

Geir Kvalheim er uddannet indenfor kemi og proces, og har en lang- og stor erfaring fra den nordiske procesindustri samt den norske offshorebranche. 

Aquagain Norge vil fortsætte den norske vækststrategi, med at leverer stærke kvalitetsanlæg indenfor segmenterne; spildevand- og slam, vandværker for drikkevand samt biogasanlæg.

Aquagain Norge med Geir Kvalheim i front, og med Aquagains hovedkontor som backup, hvor erfaringen tæller mere end 60 år i markederne indenfor bl.a. rensning af spildevand, forventer vi at kunne leverer et stærkt serviceniveau, inkluderende et stort know how, til netop det norske marked.

Geir Kvalheims kontaktdata finder du også under kontakt.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains projekter i Norge

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet