logo
Hjertestarter2
Hjertestarterfacade

Aquagain vil redde liv

Ved et hjertestop, kan du ikke gøre noget forkert, så længe du gør noget; Alt er bedre end ingenting.

Ved et hjertestop starter en kamp mod uret og hurtig hjælp er helt afgørende. Aquagain har sikret adgang til hurtig hjælp for vores medarbejdere og gjort det lettere, at træde hurtigt til.

På Aquagains facade er nu opsat en hjertestarter, der er til fri afbenyttelse for alle– det vigtigste er at kunne være med til at gøre en forskel.

Chancen for at overleve et hjertestop i Danmark er meget høj, takket være helt almindelige mennesker, der træder til i de akutte situationer og takket være hjerteløbere, der også gør en særlig indsats.

Vil du også gøre en forskel, kan du tage initiativ til, at der sættes en hjertestarter op ved din arbejdsplads, din lokale idrætsforening eller et helt tredje sted. Eller du kan melde dig som hjerteløber. Du kan læse meget mere om begge muligheder på hjertestarter.dk

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om spildevandsbranchen

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet