logo
DV0A9630
Nermin Baggrund

Aquagains designafdeling tilfører faglige muskler

Designafdelingen styrkes med tilføjelsen af Nermin Aljic! Den 29-årige maskiningeniør fra Esbjerg er kommet godt i gang, og har allerede bidraget positivt, siden han blev ansat den 2. januar 2024.

Nermin fuldførte sin uddannelse på Aalborg Universitet i Esbjerg i 2018 og kommer til os med en spændende baggrund med erfaring inden for tryktabssimulering, konstruktion af bl.a. fiskefarme, vandbehandlingsenheder, CE-mærkning og maskindirektivet.

Vi er glade for at have Nermin ombord som en vigtig del af vores designafdeling, hvor hans tekniske knowhow og høje faglighed vil være med til at give vores kunder endnu stærkere løsninger.

Udover hans professionelle færdigheder er Nermin en varm sjæl, der nyder at tilbringe tid med familie og venner, dyrke fitness og udforske nye steder under rejser.

Nermin har hurtigt tilpasset sig den dynamiske atmosfære hos Aquagain med entusiasme og en positiv indstilling.

Velkommen til holdet, Nermin!

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet