logo
Harm AQ Baggrund
Puch

Arbejdsom overmontør

Berejst; Er et for lille ord, hvis vi skal beskrive Harms rejseerfaringer.

Den 1. december startede Harm i stillingen som vores nyeste overmontør og vi ved allerede nu, at han vil få en del rejseaktivitet, da vi har brug for ekstra kræfter til vores projekter i Norge.

Og Harm er ikke uvant med at rejse meget; Hans tidligere jobs har gennem de sidste 17 år bragt ham til næsten alle klodens kontinenter. Vi er helt sikre på, at Harm har både den faglige ballast og erfaringen, der kræves for at løfte opgaven som overmontør hos Aquagain.

Vi kan vist godt kalde Harm for en arbejdshest. I barndommen i Holland hjalp han flittigt til i sit fars landbrug, hvor han ofte malkede om morgenen inden han tog i skole. Og han har i årevis haft næsten 2 fuldtidsjob, for at holde rastløsheden på afstand.

Harm bor på landet ved Blåhøj med sin kone Jeanette. Sammen har de en søn på 17 år og en datter på 23 år. Det giver næsten sig selv, at Harm også tilbringer sin fritid aktivt; Han hygger med at sætte Puch-knallerter i stand og han elsker at bruge tid på traktor-pulling. Ind til videre har han bygget 6-7 traktorer om og for tiden bygger han og sønnen på en traktor med 600-700 hk.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding