logo
Årsmøde I Kalundborg Small2
Unavngivet(19)

Årsmøde 2024: Skab fremtidens spildevandsløsninger sammen med os

Den 7. juni 2024 er Aquagain til stede på Spildevandsteknisk Forenings årsmøde i Odense, hvor vi deler vores visioner for fremtidens spildevandsteknologi. Med mere end 1000 leverede anlæg og innovative løsninger fortsætter vi med at presse grænserne for, hvad der er muligt inden for spildevandsbehandling.

Vi ser frem til at præsentere vores nyeste innovationer inden for spildevandsbehandling, drikkevand og biogasproduktion, herunder den unikke PyroDry-løsning. Denne teknologi omdanner spildevandsslam til værdifuldt BioChar, hvilket reducerer CO2-emissioner og eliminerer skadelige stoffer.

Kom og besøg vores stand for at se, hvordan vi sammen med vores partnere arbejder på at skabe en grønnere fremtid gennem avancerede og bæredygtige teknologier.

Vores eksperter står klar til at diskutere, hvordan vi kan skræddersy løsninger til netop jeres behov. Fra rådgivning til idriftsættelse og service – vi er her for at sikre, at jeres projekter lykkes.

Vi glæder os til at møde jer i Odense og samarbejde om at forme en bæredygtig fremtid!

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains deltagelse i Årsmødet

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet