logo
IMG 6083
Biksemad

ÅRSMØDE - Vi stiller med det stærkeste hold

Årsmødet den 17. juni på Mariagerfjord Renseanlæg prioriteres højt her hos Aquagain.

Nok, er det kun en enkelt dag, men vi kommer med et helt træk med interessant udstyr, der løser udfordringer i branchen og dermed foranlediger fagligt stærke samtaler hen over maskinerne.

Vi sætter alt ind på, at være relevante og interessante for kolleger, kunder og samarbejdspartnere i branchen. Derfor kommer vi ikke kun med tungt udstyr og maskiner, men også med vores mest kompetente og fagligt stærke medarbejdere, der har mange års erfaring at trække på.

Vi skal selvfølgelig også hygge os

Vi vil selvfølgelig meget gerne have lov til at snakke med jer om alt det vi kan hjælpe med og dele ud af vores viden, men vi lover, at vi ikke har glemt hyggen.

Efter mange år med den sikre frokostvinder "Madpandekager", sadler vi i år om og håber, at I er lige så vilde med biksemad, som vi er og har lyst til at komme forbi til en øl eller vand og en god omgang biksemad.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagain på årsmødet

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding