logo
Micah Hallahan 3 Ebugmkzuq Unsplash
Strip Diffuser Jetflex SSD (1)

Bæredygtig videreudvikling af populær pladebelufter

Bæredygtighed - Klima - Biodiversitet; Ord, der igen og igen bliver nævnt i den offentlige debat. Ord, vi bliver nødt til at forholde os til. Det er måske lidt en selvfølge i vores branche, at vi går op i netop disse ord. Alligevel er vi bevidste om, at vi ikke kan sidde stille og pudse glorien; Der er mange områder, hvor vi kan forbedre os, vores produkter og indsats.

Og det prøver vi på hver dag, med store og små ideer til nye tiltag.

Herunder kan du læse om et produkt, der hjælper vores kunder mindske mængden af plastaffald. Og du kan læse om vores bidrag til lidt mere biodiversitet.

Bæredygtig videreudvikling af populær pladebelufter

Jetflex ® pladebelufter - eller Strip Diffuser, som den også hedder - er en meget populær løsning pga. dens lette installation og håndtering, styrke og pålidelighed i drift.

Der har bare, indtil nu, været et miljømæssigt MEN!

Diffusorer har en vis levetid - uanset kvalitet, så vil diffusoren med tiden miste effektivitet og skal udskiftes. Det kræver, at hele diffusoren tages op af bassinet og nye installeres. Det har både kostet meget tid, meget plastikaffald.

Vores samarbejdspartner Jäger har udviklet en løsning, der både er mere økonomisk, tidsbesparende og miljørigtig - Faktisk reduceres CO2-aftrykket med omtrent 25%. Den nye patenterede løsning er ganske enkel; I stedet for at udskifte hele diffusoren, skiftes kun membranen.

Se hvordan den nye SSD Jetflex ® virker i videoen.

Miljømæssige fordele

  • Markant reduktion af plastikaffald
  • Ingen anvendelse af lim
  • Genanvendt materiale til rammen
  • Ca. 25% reduktion af CO2-aftryk
  • Lavere transportomkostninger pga. den reducerede mængde materialer

Du kan læse mere om SSD Jetflex ® på vores hjemmeside

 

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Pladebelufteren SSD Jetflex

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet