logo
Aslak Peter Aftale
Pyrodry (1)

Banebrydende samarbejde vil revolutionere spildevandsbranchen i Danmark og Norge!

Vi er meget glade for at kunne afsløre den seneste tilføjelse til Aquagain-teamet; Vi har indgået samarbejdsaftale med PyroDry.

En del af Aquagains DNA er et fast fokus på innovation og derfor er det en naturlig forlængelse af vores igangværende forretning, at indgå i et tæt samarbejde med PyroDry om salg, installation og service af et revolutionerende patenteret full-scale anlæg, der kan håndtere alt fra mikroplast og medicinrester til CO2 og tungmetaller i afvandet slam fra renseanlæg og biogasanlæg.

Dette anlæg leverer en betydelig reduktion i skadelige stoffer i spildevandet, mens det samtidig producerer et værdifuldt restprodukt: BioChar (Biokul), der, blandt meget andet, kan bruges som gødning og jordforbedring i landbrug og skovbrug.

Ikke alene vil dette samarbejde være med til at ændre spildevandsbranchen, men det vil også have en positiv indvirkning på miljøet og skabe økonomisk værdi for spildevands- og biogasbranchen.

Så hold øje med Aquagain og PyroDry - dette samarbejde vil få stor betydning for spildevandsbranchen.

PyroDry’s banebrydende og patenteret PYROLYSE-løsning kan løse spildevandsbranchens udfordringer med bortskaffelse af afvandet slam (også bioslam), omdanne- og uskadeliggøre/fjerne mikroplast, medicinrester, pesticider og PFAS ved en stærk CO2-reducerende PYROLYSE-teknologi og energioptimeret proces.

PyroDry er en fuldautomatisk anlægsproces i full-scale, der omdanner organisk slam til værdifuldt BioChar (biokul), bl.a. ved hjælp af en specialdesignet og patenteret tørre- og pyrolyseovn.

Pyrolyse-teknologi bliver stadig mere afgørende for en mere effektiv håndtering og bortskaffelse af slam.

Høje temperaturer (500-600 grader) i pyrolyseovnen sikrer betydelig reduktion af alt organisk materiale, herunder mikroplast, PFAS, pesticider og medicinrester.

Slutproduktet er BioChar (Biokul), der er et stabilt kulstofholdigt materiale, der nærmest er resistent over for nedbrydning. BioChar er et eftertragtet produkt med en bæredygtig fremtid, da det bl.a. binder og karboniserer CO2.

Find ud af meget mere om PyroDry på vores hjemmeside.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om PyroDry og Pyrolyse

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet