logo
5I7A8699
Brianmichaelandersen Baggrund

Brian Michael Andersen bliver en del af holdet

Vi er glade for at kunne byde vores nye overmontør, Brian Michael Andersen, velkommen til Aquagain-teamet. Brian er bosiddende i Harlev J ved Århus og tiltrådte sin stilling hos os den 20. marts 2023.

Brian blev udlært som rørsmed i 1984 og har siden etableret en omfattende baggrund inden for forskellige brancher, herunder biogas, offshore-supervision og selvstændigt erhverv. Han bringer derfor en lang række erfaringer med sig til Aquagain.

Når Brian ikke er på arbejde, bruger han meget tid på sit værksted, hvor han restaurerer brugte genstande, såsom biler, motorcykler, motionscykler og trailere. Han er gift med Anette og har fire børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Vi er begejstrede for at have Brian ombord hos Aquagain og ser frem til at se hans erfaring og ekspertise bidrage til vores fortsatte succes.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet