logo
Noes Flytter
Keldjacobsen Påkontoret

Byd Martin og Keld velkommen

Martin Noes

Martin Noes er ved at flytte ind på projektlederkontoret - han er nemlig vores nyeste projektleder.

Nogle af jer, tænker måske: "Jamen, ham har vi da set før." Og det er også helt rigtigt; Martin har indtil nu siddet i vores tekniske afdeling i en stilling som produktionsteknolog.

Da vi søgte en ny projektleder, fandt vi, til vores overraskelse, Martins ansøgning i bunken. Og selvom han måtte igennem den sædvanlige ansættelsesproces på lige fod med de øvrige ansøgere, faldt valget på ham pga. hans store faglighed, engagement og erfaring i branchen.

Martin har nemlig en del års erfaring med vores kunder og projekter. Inden han valgte at videreuddanne sig som produktionsteknolog, har han været ansat som både smed og overmontør hos Aquagain.

Vi er glade for at kunne være arbejdspladsen, der fortsat kan opfylde Martins ønsker om at udvikle sig fagligt og professionelt inden for spildevandsbranchen og at vi kan drage fordel af hans evner i nye udfordringer.

Keld Jacobsen

Vi er meget glade for at kunne byde Keld Jacobsen velkommen som salgsingeniør, hvor hans opgaver bl.a. bliver at udarbejde projekttilbud og pleje relationen til vores kunder.

Han supplerer vores organisation med meget stærke kompetencer og bliver en solid sparringspartner i salgsteamet.

Kelds CV er langt og imponerende med erfaring inden for både offshore- og spildevandsbranchen. Keld er oprindeligt uddannet klejnsmed, hvilket giver store plusser i vores bog. Gennem årene har Keld videreuddannet sig og bygget en stærk profil med kompetencer inden for bl.a. projekt- og personaleledelse, virksomhedsorganisation, kommunikation, teknisk vedligehold og driftsteknologi.

Keld bor i Esbjerg med sin hustru Lene. Sammen har de 2 voksne piger, der begge har stiftet familie i Nordjylland, hvorfor Keld forsøger at tage turen nordpå med jævne mellemrum - især fordi de 3 børnebørn snart bliver til 4.

Keld er kompagnichef i hjemmeværnet, hvilket lægger beslag på en del af hans vågne timer. Keld holder sig i gang på sin mountainbike, hvor han er flittig gæst på de mange spor i Esbjerg og omegn.

Vi skulle hilse fra Keld og sige, at han er glad for at være tilbage i spildevandsbranchen og glæder sig til at møde og tale med tidligere kunder og kolleger.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding