logo
Charlottewilhelmsen Office
Rensningsanlæg

Charlotte Wilhelmsen ansat som projektleder

Charlotte, der i 2018 blev færdiguddannet civilingeniør i kemiteknik fra Aalborg Universitet i Esbjerg, er pr. 1. november 2022 ansat i en stilling som projektleder hos Aquagain.

Charlotte har siden endt uddannelse arbejdet på en PhD i bæredygtig lagring af energi; Et grønt batteri! Med egne ord trængte hun nu til at komme væk fra universitets- og forskermiljøet og bruge sin viden i praksis.

Aquagains nyeste projektleder er god til at lære fra sig og formidle viden. Nu glæder hun sig til kontakten med forskellige faggrupper – og ikke mindst at lære af dem.

Charlotte bor i Esbjerg med sin kæreste og bruger en del af sin tid som yoga- og spinninginstruktør; Den høje intensitet har givet hende et frirum og afløb for energi under de mange års studier.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet