logo
Ikastrensealæg
Ikastrenseanlæg Linak

Effektiv driftsoptimering hos Ikast Renseanlæg

Vi er virkelig glade for at have hjulpet Ikast Renseanlæg med at forfine driften ved at introducere LINAK aktuatorer. Under ledelse af vores serviceleder, Rune Christiansen, har vi stået i spidsen for projektet og leveret en løsning, der ikke blot løser tekniske udfordringer, men også giver driften et kraftigt løft i effektivitet og driftsikkerhed.

Det var tydeligt fra starten, at der var behov for en mere pålidelig og robust løsning til at justere kipperne på procestanken. Derfor anbefalede vi LINAK aktuatorer til at tackle udfordringen.

Og resultaterne taler for sig selv: Ikast Renseanlæg har allerede oplevet de positive forandringer med den nye installation – fra øget stabilitet og mindre nedetid til forventede besparelser på serviceomkostninger i fremtiden.

Dette projekt har ikke blot styrket vores samarbejde med Ikast Renseanlæg, det har også bekræftet Aquagains engagement i at levere branchens absolut bedste løsninger. Vi er taknemmelige for tilliden fra Ikast Renseanlæg og ser frem til at fortsætte med at levere innovative og pålidelige løsninger til vores kunder inden for spildevandsbranchen.

Læs Linaks case om projektet

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om driftsoptimering og service

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet