logo

Aquagain Service

Aquagain Service er en selvstændig afdeling hos Aquagain, der leverer et unikt landsdækkende servicekoncept med meget højt kvalificerede fagfolk, der kan løse komplicerede og meget varierende opgaver.

Du får et uforpligtende oplæg til en plan og et samarbejde, der sikrer kvalificeret servicering af din opgave.

Samtidig får du vores anbefalinger, der kan iværksættes på kort eller længere sigt, for at sikre kvaliteten og driften af dit anlæg.

Et lille udpluk af opgavetyper Aquagain Service løser:

Renovering på 6 indløbsriste; HUBER

Biofos Damhusåen har 6 Escamax® båndriste fra 2009, som Aquagain Service har forestået renovering af.

Renoveringen er foregået i etaper for mindst mulig påvirkning af den daglige drift. Ristene har altså på skift været lukket ned for renovering. Forud for projektstart foretog Aquagain Service en grundig inspektion, der har sikret en effektiv og problemfri renovering.

Holger Suhr Pedersen, Processleder for Damhusåen fortæller: "Jeg er meget tilfreds med arbejdet Aquagain Service udførte hos os. De stillede med alt der skulle bruges og var meget selvkørende. Undervejs i reparationen sørgede Aquagain Service for, at eksperter fra HUBER kom med ind over og det sikrede, at vi løbende fik opdateret alle dele af maskinen inklusiv styringen til nyeste mulige version. Resultatet taler for sig selv. ”

Renoveringen har bevirket, at ristenes effektivitet er steget betragteligt, således at man fra april til august har sorteret 40 tons mere end samme periode sidste år. Altså mange tons færre, der skal fjernes manuelt og køres til forbrænding.

Flytning af neutraliseringsanlæg

En stor industrikunde i fødevarebranchen stod foran en udvidelse af produktionen, hvor den eksisterende spildevandsbygning stod uhensigtsmæssigt i forhold til det ny byggeri og gav nogle ret tidsfølsomme udfordringer.

I tæt samarbejde med kunden og rådgiver udarbejdede Aquagain Service en løsning, der garanterede kunden en minimal nedetid på neutraliseringsanlægget, der håndterer 2200 m3 produktionsspildevand i døgnet.

Løsningen blev en præfabrikation, på egen fabrik, af et komplet og permanent neutraliseringanlæg i en 40 fods container med æstetisk pæn facadebeklædning. Den fuldstændige overflytning af neutraliseringsanlæggets funktion blev derfor fuldendt på blot 5 arbejdsdage.

Driftsikkerhed på Smukfest

Siden 2017 har Aquagain sendt serviceteknikere på Smukfest - ikke for at feste, høre musik og drikke fadøl, men for at håndtere afledningen fra omtrent 50.000 trængende festivalgæster.

Aquagain Service har en serviceaftale med Smukfest og Skanderborg Forsyning om en vagtordning med tilsyn og pasning af festivalens og forsyningens mest belastede pumpestationer.

Det siger sig selv, at systemet oplever en høj belastning koncenteret på kort tid og et nedbrud under festivalen skal håndteres hurtigt. Aquagain Service varetager alle alarmer og tilser regelmæssigt pumpestationer under drift for at opretholde en høj driftsikkerhed for Skanderborg Forsyning og ikke mindst alle gæster på Smukfest.

 

2-årig rammeaftale

For Aalborg Forsyning har vi lavet en 2-årig rammeaftale, der er tilpasset deres ønsker og behov. Aquagain Service udfører ad hoc service, vedligehold og mindre mekaniske projekter og sikkerhedsforanstaltninger.

Aftalen sikrer Aalborg Forsyning minimal responstid ved nedbrud, en tæt dialog med Aquagains serviceafdeling og mellem anlæggets driftspersonale og vores serviceteknikere.

 

Salg, Service og Reservedele

Aquagain er forhandler af Huber, Jäger og Träxler og derudover også anerkendt servicepartner. Derfor udfører vores serviceteams også alle typer for service på maskiner og udstyr fra de 3 anerkendte mærker.

Mangler du reservedele har vi gjort det så enkelt for dig som muligt. Du kan let og hurtigt bestille reservedele online til komponenter fra både Aquagain, Huber, Jäger og Träxler.

Fordele ved Aquagain Service

Først og fremmest tilbyder Aquagain Service fagligt kompetent hjælp af medarbejdere med mange års erfaring.

Derudover tilbyder vi naturligvis:

 • Hurtig og effektiv reparationsarbejde
 • Akut assistance
 • Forebyggende service
 • Anlægsopbygninger og smedearbejde på biogasanlæg
 • Anlægsopbygninger og smedearbejde på mejerier og slagterier

Vi servicerer spildevandsanlæg, biogasanlæg, pumpestationer, mejerier, slagterier og industrielle anlæg. Det kan være hele anlægget eller separate enheder:

 • Forbehandling
 • Sandfang / fedtskrabersystem
 • Procestanke
 • Efterklaringstanke
 • Slamafvanding
 • Transportsystemer

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagain Service

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding