logo
Broup Odense 2
Overflade1

Fagligt stærk overmontør søges

Aquagain søger overmontør til projekter i Danmark og Norge

Vi kan ikke løbe meget stærkere og derfor søger vi en fagligt stærk overmontør, der vil engagere sig i vores projekter og tage ansvar for, at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet.

Som overmontør hos Aquagain står du for at montere anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Du vil have egen montørbil, nødvendig elektronisk isenkram og være montageansvarlig for dit team på sitet med reference til den ansvarshavende projektleder.

Aquagain fremstiller primært anlæg i rustfrit stål. Derfor er det en fordel, at du har en relevant smedefaglig baggrund og certifikater i Tig-svejsning 141/rør med baggas. Vi lægger også vægt på, at du bor inden for en radius af 60 km fra Aquagain.

Vi forventer, at du tager ansvar og styringen på dine projekter og at du altid er en god repræsentant for Aquagain både overfor dit team, samarbejdspartnere og kunder.

Til gengæld tilbyder vi, at du som overmontør hos Aquagain altid har et stærkt hold i ryggen; Du bliver en del af en flåde på 8 selvkørende montørteams og 3 serviceteams, vi har egen designafdeling, produktion og projektledere, der har et tæt samarbejde med dig og dit team gennem hele projektet.

Vi har en stor variation af opgavetyper i hele Danmark og Norge; Du vil veksle mellem mindre opgaver, der kan laves på kort tid, værkstedsarbejde i kortere perioder og store projekter, der spænder over flere år med rig mulighed for at tage ansvar og vise evner for koordinering, overblik og fremdrift.

Om Aquagain – en sikker leverandør

Aquagain er en professionel og anerkendt producent, der siden 1956 har leveret effektive og miljørigtige løsninger inden for spildevand og slam, drikkevand og biogas.

Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør. Aquagain leverer industrielt smedearbejde i aluminium, sort stål, rustfrit stål og fiberkomposit og udvikler og producerer unikke kundetilpasssede løsninger og serieproduktioner.

Vores kunder er kommunale- og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, funktionalitet og driftssikkerhed samt service.

Ansættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til COO, Poul Madsen på mail pm@aquagain.dk.

Ved spørgsmål: Kontakt Poul Madsen på mail eller telefon 7664 1335 eller mobil 4099 5535 

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet