logo
My Project 1(1)
Jub Web

Fejring af milepæl; 40-års jubilæum

Vi er begejstrede for at kunne fejre Lars Nielsens utrolige præstation i Aquagain, hvor han har arbejdet i hele 40 år! Det er virkelig noget at fejre!

Vi vil gerne understrege, hvor glade vi er for Lars med en sjov og festlig åben hus-fest og håber, at rigtigt mange vil hjælpe os.

Så hvis du kender Lars, eller bare har lyst til at sige tillykke, så er du mere end velkommen til at kigge forbi.

Vi ved, at Lars har opbygget et stort netværk af venner og samarbejdspartnere i løbet af hans 40 år i firmaet, så vi håber, at alle vil tage imod vores invitation og komme og fejre ham sammen med os.

Vi glæder os til at fejre Lars og på den måde takke ham for hans mange års indsats og samtidig nyde nogle gode timer sammen.

Festlighederne løber af stablen den 2. juni 2023 kl. 11 – 15 på vores adresse: Vælding Bjergvej 4, 6650 Brørup. Grundet planlægning, bedes I tilmelde jer på hk@aquagain.dk senest 24. maj.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Lars' jubilæum

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet