logo
Nyservice 1
Biogasteam 1

Forandring og fornyelse i Aquagain Service

(Billede: Kurt Pedersen (tv.) overdrager ansvar og servicevogn til sin faste makker Leif Carlo Knudsen (th.)

Kurt søger nye udfordringer - Leif træder til for uforandret kvalitetsservice
Vi har en vigtig opdatering at dele med jer, som vækker følelser af både vemod og taknemmelighed. Efter næsten 40 års tro tjeneste hos os, har Kurt valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker ham alt det bedste på hans kommende eventyr og er oprigtigt glade for hans mangeårige dedikation til vores team.

Med Kurts afgang vil der selvfølgelig være ændringer i vores daglige serviceaktiviteter, men bare rolig! Vi vil fortsat sikre vores faste servicekunder den samme høje standard, som I er vant med. Leif, Kurts faste makker, træder til og overtager ansvaret for bilen og aktiviteterne, så vi kan fortsætte med at levere den samme solide service.

Servicenummeret forbliver uændret: 2323 3368, så I kan stadig kontakte os på samme nemme måde som altid. Vi er stadig lige ved hånden for at hjælpe jer med rådgivning, support eller bare for at tage en snak om hvordan I bedst håndterer jeres daglige vedligehold.

Vi vil gerne bruge denne lejlighed til at ønske Kurt held og lykke på hans videre færd. Vi værdsætter hans mange bidrag til vores team og alle de situationer, hvor hans ekspertise og engagement har gjort en forskel.

Vi ser frem til at fortsætte vores dedikerede og engagerede service til jer alle. Hvis I har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er I velkomne til at kontakte os.

(Billede: Søren Fallesen (tv.) og Henrik Christensen (th.) udgør det faste biogasteam)

Nyt montør-team med fokus på biogas og øget ekspertise

Vi har endnu en spændende opdatering at dele med jer: Siden årsskiftet har vores spritnye vogn, specielt indrettet til biogasopgaver, kørt landevejene tynde.

Med den voksende efterspørgsel på biogasopgaver, har vi taget konsekvensen og etableret endnu et dedikeret montørteam. Vi præsenterer stolt Søren Fallesen og Henrik Christensen, der sammen udgør vores nye team. De vil varetage både serviceopgaver, installation af nye biogasanlæg og opgradering af eksisterende anlæg.

Ved at tilføje dette nye team styrker vi vores ekspertise og sikrer, at erfaring og specialviden opsamles på tværs af organisationen. Vi er forpligtede til at udbygge vores kompetencer og fortsætte med at levere førsteklasses service til vores kunder.

Vi ser frem til det nye kapitel og er glade for den måde Søren og Henrik har kastet sig over opgaven. Vi er overbeviste om, at deres kompetente tilgang til arbejdet og dedikation vil bidrage til vores kunders fortsatte tilfredshed og succes inden for biogasområdet.

Få et uforpligtende oplæg på en serviceaftale     
Du kan altid få et uforpligtende oplæg til en plan og et samarbejde, der sikrer kvalificeret servicering af dit spildevandsanlæg, biogasanlæg eller industrielle anlæg. Samtidig får du fagligt stærke anbefalinger, der kan iværksættes på kort eller længere sigt, for at sikre kvaliteten og driften af dit anlæg.

Du kan få fat i os på mobil 2323 3368 eller mail rc@aquagain-service.dk

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagain Service

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet