logo
Aqflats
Flats Individuelnummerering

Hurtig levering af 100 tons flats

Seneste ordre, fra et stort vognmandsfirma på 75 flats til pladsbesparende og stabil transport af betonelementer, bliver leveret hurtig og præcist af Aquagains værksted. Omtrent 100 tons stål er gået i produktionen til de 75 flats.

De varmgalvaniserede flats imødekommer de meget høje krav til slidstyrke og belastning. Opbygningen er udviklet i tæt samarbejde med vognmanden med fokus på driftsikkerhed og stærk konstruktion.

Med flats opnår både vognmanden og producenten af betonelementer en stor grad af fleksibilitet; Betonelementerne stilles direkte på den relevante flats efter produktion. Når betonelementerne er klar, afhentes flats'en uden nogen former for omlæsning.

Aquagain leverer flats med individuel nummerering og, i dette tilfælde også med, stregkoder fra vognmanden, til hurtig og enkel aflæsning af leverancens specifikationer. Dette minimerer risikoen for fejl og letter håndteringen og administrationen af leverancen.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains produkter

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding