logo
IFAT2018 TK 1462
IFAT Logo Munich RGB

IFAT: Digitalisering af branchen

Aquagain på IFAT München, 30. maj – 3. juni

Besøger du og din virksomhed IFAT messen i München?

260.000m2 og 3305 udstillere - IFAT samler industrien fra hele verden og er den største platform for løsninger til vand-, spildevand-, affald- og råstofhåndtering. På IFAT udstiller førende virksomheder inspiration til fremtidens effektive løsninger.

Aquagain deltager selvfølgelig også og vil glæde os til at tage imod dig og dine kolleger til en snak (på dansk), om alt det spændende vi kan tilbyde – både til at løse jeres nuværende og fremtidige udfordringer

Du finder os i Hal A2 på stand 351/550 sammen med HUBER. Standen er på 1.100 m2 og fyldt til bristepunktet med både interessant og nyt udstyr, så du kan nok slet ikke undgå at få øje på os.

Omdrejningspunktet er digitalisering og de mange udviklingsmuligheder dette giver inden for spildevand- og slambehandling.

Kig ind – vi ser frem til at tale med dig.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om vores deltagelse på IFAT

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding