logo

Indvielse af flot forbehandlingsbygning på Bjergmarken renseanlæg

I maj 2022 startede vi vores montage i den nye forbehandlingsbygning på Bjergmarken renseanlæg i Roskilde. Og det var derfor en stor fornøjelse at deltage ved indvielsen i sidste uge.

Aquagain har stået for installeringen af alt procesudstyr samt fabrikation af alle rørsystemer, overdækninger, dæksler, gelænder/trapper, teleskoper og launderrende.   

Projektet er gennemført med tæt og særlig god dialog iblandt alle involverede, hvor der løbende har været stor fokus på ”den rigtige løsning” for driftspersonalet, samtidig med en høj fremdrift.

Tak for et rigtigt godt samarbejde til FORS, Krüger, Arkil og CD Automation.

Igennem hele projektet har teamet fra Aquagain bestået af den samme sælger, projektleder og overmontør, hvilket har skabt en effektiv udførelse med høj kvalitet.

Vi er glade for samarbejdet og stolte over at have deltaget i dette spændende projekt, og håber FORS bliver rigtig glade for deres nye flotte forbehandlingsbygning.

 

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om rensning af spildevand

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet