logo
Nyjulehilsen2021
Julehilsen2021 2

Julehilsen fra vores adm. direktør, Aslak

Kære kunder og samarbejdspartnere

I ønskes hermed en glædelig jul og et fantastisk nytår.

Her hos Aquagain blev 2021 på mange måder et meget spændende, men også samtidig et udfordrende år - forstået på den positive måde.

Vi begyndte året med at annoncere, at Aquagain pr. 1 januar 2021, havde indgået samhandelsaftale med HUBER, én af verdens førende og største producenter af highend kvalitetsmaskiner og udstyr inden for spildevandssektoren. Det er en anerkendelse vi alle, her i virksomheden, er meget stolte af, og som har styrket vores position i spildevandssegmentet.

På sigt vil det åbne nye muligheder, og vi har i årets løb brugt rigtig mange ressourcer og kræfter på at sætte dette (for os) nye flagskib i søen. Vores salgsorganisation er omlagt således, at vores mangeårige kollega, Tommy B. Nielsen, nu er vores kontaktperson omkring HUBERs produkter.

Ligeledes har vi styrket vores serviceteam med øget mandskab, supplerende træning og uddannelse, således teamet er opdateret og klar til udfordringerne.

Aquagain Norge har fået ”puls” igen. Efter Corona pandemiens indtog i starten af 2020, har vi haft neddroslet vores aktiviteter i Norge. Hvortil vi har brugt den mellemliggende periode til at finde en kompetent salgs- og markedsansvarlig, Andreas Smedsrud. Andreas har et mangeårigt branchekendskab, både fra produktionsvirksomheder til spildevandssektoren, men senest også som driftsansvarlig for et norsk renseanlæg.

Afslutningsvist vil jeg gerne takke for et godt samarbejde i 2021 og på gensyn i det nye år, hvor vi igen vil lægge os i selen for at yde vores kunder den bedste service og oplevelse.

På hele virksomhedens vegne, vil jeg ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Aslak Skjøth

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om spildevandsbranchen

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding