logo
Daeksel Hofor Medium
Daeksler Hofor Medium

Kørebanedæksler til HOFOR, hovedstadsområdets forsyningsselskab

Aquagain leverer nye kørebanedæksler til Åmarkens pumpestation i Hvidovre, som er under restaurering og udbygning, således risikoen mindskes for oversvømmelser i forbindelse med skybrud.

Dækslerne er i kraftig udførelse, varmgalvaniseret og med sikkerhedsrist samt gelænder. Og ellers opfylder de kundens specifikke ønsker og krav. HOFOR er kendt som en særdels kvalitetsbevist og kræsen køber, som stiller massive krav til leverancer og samarbejdet i sin helhed.

Når opgaven er dæksler, er Aquagain klar til at levere vigtig viden, solid erfaring og stærke produkter. Aquagain tilbyder et bredt program af dæksler samt kundetilpassede løsninger.

  • Kørebanedæksler
  • Lette dæksler, overfalset

Opsamlet erfaring og viden siden 1956 gør, at Aquagain er en sikker samarbejdspartner. Derfor deltager Aquagain ofte allerede i udviklingsprocessen, hvor innovative idéer omsættes til stærke resultater.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Industrielt smedearbejde

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding