logo
IMG 7935
IMG 7941

Kurt sled sin servicevogn ned

Kurt behøver nærmest ikke nogen præsentation – mange af vores kunder, kender ham i hvert fald, for han har været servicetekniker hos Aquagain Service siden 2006 og har udført et utal af reparationer, vedligehold og service på maskin- og procesudstyr.

Kurt har faktisk været på serviceopgaver hos så mange kunder, at han har slidt sin servicevogn helt ned; 315.980 km er det blevet til på de danske landeveje og så kunne den altså ikke længere.

Derfor har han fået en ny servicevogn – med 0 km på kilometertælleren. Det smiler han og hans makker Leif en del over, for det er en selvfølgelig en stor fornøjelse at køre i en ny vogn, når man kører så mange kilometer hver uge.

Med den nye vogn er Kurt og Leif helt klar til at løse serviceopgaver for de mange faste kunder – og har I et havari, kan det også sagtens være det er de 2 garvede serviceteknikere, der kommer til jeres undsætning.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagain Service

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding