logo
5I7A8699
Kimrexen

Ny overmontør godt i gang

Kim Rexen hedder Aqugains nyeste overmontør, der startede hos os 1. februar og allerede er godt i gang med en blæserinstallation på et projekt i Assens.

Kim er 42 år og har oprindeligt sin baggrund i VVS-branchen, men mange års erfaring som montør i forskellige virksomheder, har rustet ham til jobbet som overmontør hos Aquagain, hvor han har sin gang på projekter inden for vores kerneområder; Spildevand, slam, drikkevand, biogas og industri.

Kim og familien flyttede for 7 år siden til Fanø, for at være tættere på sin kones familie. Her går hans 2 piger på snart 15 og 12 år i skole og Ø-livet passer ham overraskende godt.

Udover at bruge meget af sin fritid sammen med familien, nyder Kim og hans kone at tage til koncerter og festivaller; Festivallen Fanø Vesterland og Copenhell er nogle af dem.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding