logo
DV0A9750
5I7A8752

Nyt omkring vores serviceteam + ny serviceleder

Vores serviceteam er blevet integreret som en selvstændig afdeling i Aquagain Folding Smed A/S. Dvs. at vores serviceenhed ikke længere er et separat anpartsselskab, men en del af Aquagain Folding Smed A/S.

Integretionen gør vores serviceafdeling mere fleksibel, og dette vil betyde en klar forbedret serviceydelse og kundeoplevelse, såvel fagligt som hastigt ved akutte situationer.

Ligeledes er Rune Christiansen avanceret internt til ny serviceleder. Rune vil varetage dine- og jeres ønsker mht. nuværende service- og vedligeholdelsesopgaver, samt ved akutte behov og problemstillinger.

Vores "24 timers" servicetelefon er fortsat åbent 365 dage om året, så kontakt os, såfremt der måtte være behov for vores assistance.

Servicetelefon 2323 3368 (Rune Christiansen)
Mail: rc@aquagain-service.dk

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om service

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet