logo
1
Aquagain Andreas Jensen Sydbankfondens Legat

Nyudlært smed får legat

Vi ønsker Andreas Jensen hjerteligt tillykke med, at han pr. 5. juli 2024 kan kalde sig udlært rustfast kleinsmed med et stærkt svendebrev i hånden.

Som traditionen byder hos Aquagain, markerer vi begivenheden med en tale og gave fra Mester, Aslak Skjøth.

Det har været en stor fornøjelse at have Andreas i lære. Han er både kompetent og ikke mindst en rigtig behagelig person, der er vellidt både internt i Aquagain og ude blandt vores kunder.

Vi er ikke de eneste, der synes Andreas er en god fyr, således blev han kåret som årgangens bedste kammerat ved afslutningen på sit sidste skoleophold - en velfortjent anerkendelse.

Det var derfor en særlig glæde for os at overraske Andreas med Sydbank Fondens lærlingelegat på 15.000 kr., som han f.eks. kan bruge til videreuddannelse, opkvalificering eller andet fagligt relateret.

En stor tak til Per Erlandsen Brun, Seniorerhvervsrådgiver i Sydbank, Kolding, der overrakte legatet sammen med et diplom, en fin gave og kage til hele virksomheden.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om lærepladser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet