logo
Pyrodry (1)
NytPayOff

Opdag Pyrolyse med Aquagain på Døgnkursus

Vi er glade for at meddele, at Aquagain ikke kun deltager som udstiller, men også som oplægsholder på det kommende Spildevandsteknisk Forenings Døgnkursus, der finder sted den 3. og 4. november i Kolding.

Vores samarbejdspartner, Peter Grønbjerg fra PyroDry, går på scenen den 3. november kl. 16.25 til et spændende oplæg om pyrolyse som en metode til carbonisering af spildevandsslam. Dette er særligt relevant, da spildevandsslam ofte indeholder skadelige stoffer som PFAS, mikroplast og medicinrester.

Præsentationen vil fokusere på at udforske, hvordan pyrolyseteknikken fungerer og dele de indsigter, vi har opnået indtil nu.

Det er din chance for at dykke ned i den nyeste teknologi, der kan bidrage til en mere bæredygtig spildevandsbehandling. Vi glæder os til at sætte fokus på innovative løsninger til håndtering af spildevandsslam - kom og vær med, og lad os snakke om, hvordan vi kan gøre en forskel sammen!

Vi glæder os til at se dig til Døgnkursus

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om PyroDry

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet