logo
Fredericia 1
Fredericia

Opdatering af 4 efterklaringstanke | Fredericia Spildevand og Energi A/S

Aquagain har netop færdiggjort installationen af nye dobbelt-motoriserede broer med bund- og overfladeskraber samt dertilhørende motoriseret rendekoste. Derudover er der også leveret og installeret nye vippekippe, brønde, dæksler samt diverse overdækninger mv.

Efterklaringstankene har en diameter på 40 meter og Fredericia Centralrenseanlæg er Danmarks 2. største renseanlæg, og har en kapacitet på 420.000 PE

Vi tager altid dialogen med kunden, tilpasser vores standardløsninger med kundens eventuelle ekstraordinære ønsker, hvortil der i vores design- og konstruktionsafdeling udarbejdes et layout. Efter kundens godkendelse fremstilles, monteres samt idriftsættes anlæggene. Brugervejledninger, drift- og vedligeholdelsesmanualer samt reservedelslister osv. medfølger den sædvanlige dokumentation, som sikre kunden et anlæg af høj kvalitet, som derved også sikre kunden en sikker og valid drift, dagligt.

Vi tilbyder også vores kunder en aftale om service af det/de installerede anlæg, da vi med vores serviceafdeling kan tilbyde normal forebyggende service samt 24 timers assistance ift. akutte situationer.

Kontakt os gerne for mere information.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om behandling af spildevand

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding