logo
DSV
DSV 1

Serieproduktion – 150 tons bearbejdet stål leveret til tiden

Aquagain har netop leveret en serie af 100 stk. elementslæder for vejtransport af betonelementer til byggeriet. Ordren er leveret til Danmarks største transportvirksomhed inden for vejtransport. Og ordren er gennemført på 50 arbejdsdage, efter layout og endeligt fastlagt design er foretaget i samarbejde med kunden, dennes ønsker og krav.

En kort gennemførelsestid, et højt kvalitetsniveau samt et acceptabelt prisniveau var klare kundekrav, udover et ønske om en professionelle tilgang i designfasen, underbygger Aquagains stærke konkurrenceevne inden for industrisegmentet, hvor samtlige af disse parametre er indfriet til kundens fulde forventning og tilfredshed.

Har du projekter og opgaver, hvor design, kvalitet, leveringstid og pris er vigtige parametre, kan du have tillid til os. Så kontakt os gerne, vi afdækker dine muligheder og finder frem til den mest kosteffektive løsning, der passer netop til dit projekt.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains produkter

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet